Ασφάλεια 4 αστέρων στο ELEFSINA HOTEL 

Το ELEFSINA HOTEL προσφέρει την πιο ασφαλή εμπειρία leisure & business. Στο σύγχρονο, πολυτελές και μοντέρνας αισθητικής περιβάλλον του ξενοδοχείου, μόλις 20 λεπτά από την Αθήνα ο επισκέπτης απολαμβάνει κάθε ώρα της ημέρας στιγμές χαλάρωσης με απόλυτη ασφάλεια.

Το ELEFSINA HOTEL σας υποδέχεται για καφέ, πρωινό ή snack, για απολαυστικό γεύμα ή για cocktail και δείπνο με θέα τη φωτισμένη πόλη. Τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού, μπορείτε επίσης να απολαύσετε στιγμές δροσιάς στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Με στόχο τη διασφάλιση της υγείας των επισκεπτών και του προσωπικού, το ξενοδοχείο εφαρμόζει σχολαστικά τα μέτρα ασφάλειας και προστασίας, κάνοντας καθημερινά πράξη το motto του “Feels like home”.

Στο ξενοδοχείο πραγματοποιούνται καθημερινοί καθαρισμοί και απολυμάνσεις σε όλους τους χώρους με αυξημένη συχνότητα, βάσει των πρωτοκόλλων πρόληψης, υγιεινής και καθαριότητας και έχουν τοποθετηθεί συσκευές απολύμανσης χεριών.

Οι συνεδριακοί χώροι έχουν διαμορφωθεί βάσει των επιτρεπόμενων αποστάσεων και η διαμόρφωση αυτή ισχύει και για όλους τους χώρους εστίασης καθώς και για το YK Roof Bar Restaurant στον 4ο όροφο. Στην πισίνα του ξενοδοχείου πραγματοποιείται χλωρίωση και απολύμανση και τηρείται ο μέγιστος αριθμός λουόμενων καθώς και οι απαιτούμενες αποστάσεις μεταξύ των καθισμάτων.

Με ασφάλεια τεσσάρων αστέρων, το ELEFSINA HOTEL είναι ο ιδανικός προορισμός για κάθε στιγμή της ημέρας!

Περισσότερες πληροφορίες για τους συνεδριακούς χώρους του Elefsina Hotel θα βρείτε εδώ:
www.mice.gr/elefsina-hotel