Τι νέο υπάρχει στο Conferience;

Το Conferience ειναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να οργανώσετε καλύτερα την εκδήλωσή σας και διευκολύνει την αλληλεπίδραση μεταξύ των συμμετεχόντων. Η εφαρμογή προσαρμόζεται στις ανάγκες σας και είναι ιδανική για κάθε είδους εκδήλωση. Μπορείτε να διαλέξετε το πακέτο που σας ταιριάζει περισσότερο.

Τι νέο όμως υπάρχει στο Conferience; 

  • Feedback 

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η γνώμη των άλλων για την δουλειά μας, πόσο βοηθητικό είναι το να λαμβάνουμε feedback από τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας ή από συμμετέχοντες σε διάφορα συνέδρια μας.

Μέσω του feedback που λαμβάνει μια εταιρία έχει το περιθώριο να βελτιωθεί και να αναπτυχθεί. Να σχεδιάσει ένα καλύτερο και αποτελεσματικότερο πλάνο για την λειτουργία της, να διορθώσει τις τυχόν αδυναμίες της και να αναπτύξει μια στρατηγική η οποία θα ανταποκρίνεται καλύτερα στους πελάτες της.

Η Conferience μέσω της πλατφόρμας της, σας παρέχει την δυνατότητα να σχεδιάσετε το δικό σας ερωτηματολόγιο, για να συλλέξετε δεδομένα από τους συμμετέχοντες μετά από κάποια εκδήλωση ή ένα διαγωνισμό που μπορεί να οργανώσατε, καθώς και αξιολογήσεις μεταξύ συναδέλφων για την λειτουργία της εταιρίας.

  • Quiz 

Ψάχνετε τρόπους να κάνετε πιο ενδιαφέρουσα την καθημερινότητα σας στο γραφείο; Να περάσετε δημιουργικό χρόνο με την ομάδα σας αλλά ταυτόχρονα να δημιουργήσετε και ένα ανταγωνιστικό κλίμα μεταξύ τους;

Με το Quiz του Conferience μπορείτε να διοργανώσετε μια ημέρα παιχνιδιού φτιάχνοντας ένα ερωτηματολόγιο σε μορφή διαγωνισμού, με ερωτήσεις γενικών γνώσεων, διασκεδαστικές ερωτήσεις που αφορούν την επικαιρότητα ή ακόμη και ερωτήσεις που σχετίζονται με την εταιρία σας.

Με ερωτήσεις διαβαθμισμένης δυσκολίας επιτρέψτε στους συμμετέχοντες να περνάνε στην επόμενη φάση δίνοντάς τους το κίνητρο για να αποδώσουν καλύτερα. Στο τέλος, βραβεύστε τον νικητή ή τους 3 καλύτερους που θα δείξει η κατάταξη στο Leaderboard.
Κληρώστε μοναδικά δώρα στους νικητές!

Το Quiz μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και κατά την διάρκεια ενός συνεδρίου ή μιας εκδήλωσης ως ένα διαδραστικό fun παιχνίδι μεταξύ των συμμετεχόντων.

Puzzle

Κάντε το συνέδριο σας πιο fun και διαδραστικό προσθέτοντας ένα puzzle. Το puzzle μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνέδρια, σε σχολεία με την μορφή εκπαιδευτικού παιχνιδιού για τα παιδιά κάνοντας τους να μάθουν με έναν πιο ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο!

Ενώστε τα κομμάτια και δείτε τι κρύβεται πίσω από την εικόνα, με διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας. Διοργανώστε ένα «παιχνίδι θησαυρού» και χρησιμοποιήστε το puzzle ως μία από τις δοκιμασίες της διαδρομής. 

  • Βασιλόπιτα.gr 

Οι γιορτές πλησιάζουν και οι παραδόσεις μας πρέπει να τηρηθούν ακόμη και αν δεν μπορούμε να βρεθούμε όλοι μαζί. Το Conferience αψήφησε τους περιορισμούς και σας δίνει την δυνατότητα να γιορτάσετε και να κόψετε την Βασιλόπιτα του 2022 με την ομάδα σας, είτε βρίσκεστε όλοι μαζί είτε διαδικτυακά! Κληρώστε μοναδικά δώρα και κερδίστε το φλουρί!

Το Βασιλόπιτα.gr είναι ιδανικό για υβριδικά events.  Online συμμετέχοντες και σύνεδροι σε φυσικό συνέδριο μπορούν να συμμετάσχουν παράλληλα στην κλήρωση. Διαλέξτε χρώματα μέσα από μία τεράστια γκάμα, προσθέστε background ή διαλέξτε από τα templates μας, καθώς και τα δώρα που θα κληρώσετε ώστε η βασιλόπιτα να αντικατοπτρίζει τον χαρακτήρα της επιχείρησής σας.

Κόψτε την βασιλόπιτα live! Με ένα απλό κλικ μπορείτε να μάθετε τους τυχερούς που κέρδισαν το φλουρί και τα μοναδικά δώρα.