Υποδεχόμαστε το φθινόπωρο στο Elatos Resort & Health Club!

-Το αγαπημένο Ελληνικό Oktoberfest επιστρέφει στις 15-17/10/2021 για 7η χρονιά!

-Μοναδικές δραστηριότητες στη φύση για μια αξέχαστη 28η Οκτωβρίου

Το Elatos Resort & Health Club περιμένει και φέτος παλιούς και νέους φίλους για έναν ξεχωριστό Οκτώβριο γεμάτο εκπλήξεις! Για την έναρξη της σεζόν, ο δημοφιλής θεσμός του Ελληνικού Oktoberfest διοργανώνεται για 7η συνεχόμενη χρονιά στο ξενοδοχείο στις 15-17/10, φέρνοντας μαζί του μια μεγάλη ποικιλία από αρωματικές μπίρες και νόστιμα εδέσματα! Τα πρώτα φθινοπωρινά τριήμερα είναι προ των πυλών και η αργία της εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου αποτελεί ιδανική αφορμή για μια εξόρμηση στη φύση. Στις 28-31/10 το Elatos Resort & Health Club θα φιλοξενήσει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα στα αυτόνομα ξύλινα chalets του για μια εμπειρία απόλυτης ιδιωτικότητας και ασφάλειας μέσα στο καταπράσινο ελατοδάσος.

7o Ελληνικό Oktoberfest στον Παρνασσό   

Εδώ και 7 χρόνια το Ελληνικό Oktoberfest που διοργανώνει το Elatos Resort & Health Club αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες φθινοπωρινές εξορμήσεις! Στις 15-17/10/2021 όλοι οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη γεύση και διασκεδαστικές δραστηριότητες. Το Σάββατο το μεσημέρι οι συμμετέχοντες θα μπορούν να δοκιμάσουν ξεχωριστές μπίρες από ελληνικές μικροζυθοποιίες, ενώ ένα λαχταριστό μεσημεριανό γεύμα θα ολοκληρώσει το γευστικό ταξίδι. Το απόγευμα, με την υποστήριξη του θεατρικού εργαστηρίου του Δήμου Βριλησσίων, με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στον Παρνασσό την παράσταση “Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες” των Αλ. Σακελλάριου και Χρ. Γιαννακόπουλου για ένα αξέχαστο βράδυ. Η εμπειρία του Oktoberfest ολοκληρώνεται με μια αναζωογονητική πεζοπορία στα πανέμορφα μονοπάτια του Παρνασσού.

Ταξίδι στο βουνό για την 28η Οκτωβρίου 

Μόλις 2,5 ώρες μακριά από την Αθήνα με το αυτοκίνητο, θα βρεθείτε σε έναν καταπράσινο παράδεισο ηρεμίας απολαμβάνοντας τον καθαρό αέρα του βουνού και μια μοναδική θέα από υψόμετρο 1.300 μέτρων! Αυτό το ειδυλλιακό σκηνικό είναι η κατάλληλη ευκαιρία να οργανώσετε ένα φθινοπωρινό ταξίδι στο Elatos Resort με αφορμή την 28η Οκτωβρίου. Στις 28-31/10 ζήστε μια ανεπανάληπτη εμπειρία διαμονής με την οικογένεια και αγαπημένους φίλους και μην παραλείψετε μια βόλτα στα εντυπωσιακά μονοπάτια του Παρνασσού με την καθοδήγηση των  έμπειρων συνεργατών μας.

Το φθινόπωρο ανήκει και φέτος στο Elatos Resort & Health Club, που τηρώντας όλα τα μέτρα για την υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών και της ομάδας του, υπόσχεται τις πιο ανέμελες στιγμές στο μαγικό φυσικό τοπίο που τον αγκαλιάζει.

Πακέτα διαμονής:

Oktoberfest 2021 | 15-17/10/2021

€250/ διανυκτέρευση* για 2 ενήλικες και 1 παιδί σε Classic chalet

20% έκπτωση στην 2η διανυκτέρευση

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η συμμετοχή στο Oktoberfest(κατανάλωση μπίρας και το γεύμα του Σαββάτου), η παρακολούθηση της παράστασης και η πεζοπορία 

28η Οκτωβρίου | 28-31/10/2021

Half-Board διαμονή από €340/διανυκτέρευση για 2 ενήλικες και 1 παιδί σε Classic Chalet

Ελάχιστη διαμονή: Τρεις (3) διανυκτερεύσεις