Τι είναι εκείνο που κάνει το Miraggio Thermal Spa Resort τον τέλειο προορισμό για κάθε εκδήλωση;

Η απάντηση βρίσκεται στη συνολική εμπειρία!

Διαβάστε γιατί θα πρέπει να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να προσλάβετε την ομάδα μας για την οργάνωση της εκδήλωσής σας. 

–           Η χώρα μας είναι ένα από τα πιο ονειρεμένα μέρη στον κόσμο.

–           Το Miraggio Thermal Spa Resort είναι ένας προορισμός παγκόσμιας κλάσης.

–           Τα αξιοθέατα της περιοχής και η μαγεία της Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

–           Μια επαγγελματική, ευέλικτη, φιλική και πολύγλωσση ομάδα μπορεί να σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε τομέα της εκδήλωσής σας.

–           Ένα εξαίρετο δίκτυο επιλεγμένων DMCsTour Operators και Corporate Travel Planners εμπιστεύονται και στηρίζουν τις υπηρεσίες μας.

–           Ένα πολυλειτουργικό συνεδριακό κέντρο για 480 άτομα, καθώς και μια μοναδική σειρά από όμορφους χώρους διατίθενται για κάθε είδους εκδήλωση.

–           Το βραβευμένο Myrthia Thermal Spa και η Marina Miraggio που διαθέτει μπλε σημαία, είναι μόνο δύο από τις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις που προσφέρονται.

–           Το πανέμορφο παρθένο φυσικό περιβάλλον.

–           Η πολυτέλεια.

–           Η έμφαση στο σχεδιασμό valueformoney αποκλειστικών πακέτων. 

M.I.C.E. – Meetings – Incentives – Conferences – Events

Η ειδική ομάδα οργάνωσης εκδηλώσεων του Miraggio Thermal Spa Resort προσφέρει υποστήριξη υψηλής ποιότητας με γνώση και εμπειρία που μπορούν να ορίσουν όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες μίας καλοσχεδιασμένης επαγγελματικής συγκέντρωσης. 

     

       

Προσεγμένες Εταιρικές & Επιχειρηματικές εκδηλώσεις

Στο Miraggio Thermal Spa Resort όλες οι εταιρείες μπορούν να προσδοκούν εξυπηρέτηση και προσοχή από την αφοσιωμένη Ομάδα Εκδηλώσεών μας, η οποία στοχεύει στην επίτευξη των στόχων της εκδήλωσής σας, ενώ παράλληλα φροντίζει για την ικανοποίηση όλων των συμμετεχόντων. Δώστε μας την ευκαιρία να σχεδιάσουμε ένα άρτια οργανωμένο συνέδριο ή μία στρατηγική συνάντηση που θα τρέξει ομαλά και θα τονίσει τον χαρακτήρα της επιχείρησής σας. 

         

Η ουσία σε όλες τις αγαπημένες στιγμές και επιτυχίες είναι οι σχέσεις. Όταν οι άνθρωποι συνδέονται, σπουδαία πράγματα γίνονται! Η ομάδα εκδηλώσεων του Miraggio Thermal Spa Resort μπορεί να δημιουργήσει εκδηλώσεις που προορίζονται αποκλειστικά για την ομάδα σας, ξεκινώντας με προσαρμόσιμα πακέτα και δουλεύοντας, ώστε να καλύψει τις ανάγκες της εταιρικής σας κουλτούρας. Μάθετε πώς μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις εργασίας σας στην Κασσάνδρα στο πιο καινοτόμο θέρετρο της Χαλκιδικής. 

Αφήστε μας να θέσουμε την εξειδίκευσή μας στην υπηρεσία σας!