Διαδικτυακή Επιστημονική Συνάντηση με θέμα «Εξωνοσοκομειακή Επείγουσα Ιατρική στην Πράξη»

Ημερομηνία 15/11/2023, 8:30 μμ - 11:00 μμ
Τοποθεσία
Διεύθυνση ,
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας SOS ΙΑΤΡΟΥΣ, την Ελληνική Εταιρεία Εξωνοσοκομειακής Επείγουσας Ιατρικής (ΕΕΕΕΙ) και τον Σύλλογο Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος
Website www.sosiatroi.gr/our-news/coprorate-activity/diadiktyaki-epistimoniki-sinantini-zoom/

διαδικτυακή επιστημονική συνάντηση με θέμα «Εξωνοσοκομειακή Επείγουσα Ιατρική στην Πράξη» που θα πραγματοποιηθεί μέσω zoom στις 15/11/2023 με συμμετέχοντες από τους SOS ΙΑΤΡΟΥΣ, την Ελληνική Εταιρεία Εξωνοσοκομειακής Επείγουσας Ιατρικής (ΕΕΕΕΙ) και τον Σύλλογο Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος, η οποία απευθύνεται στο σύνολο των Επαγγελματιών Υγείας.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ: https://sosiatroi.eu/DIADIKTIAKI_EPISTIMONIKI_SINANTISI_ZOOM.pdf

Δεν απαιτείται εγγραφή. Απλά ακολουθήστε τον σύνδεσμο

Η Ελληνική Εταιρεία Εξωνοσοκομειακής Επείγουσας Ιατρικής (ΕΕΕΕΙ) και οι SOS ΙΑΤΡΟΙ συνεχίζουν δυναμικά την από κοινού εκπαιδευτική τους  δραστηριότητα με διαδικτυακές συναντήσεις, οι οποίες αποτελούν θετικά διδάγματα της εποχής covid. Διοργανώνουμε για πρώτη φορά μία διαδικτυακή συνάντηση ώστε να δώσουμε τη δυνατότητα συμμετοχής σε όσο το δυνατόν περισσότερους Επαγγελματίες Υγείας, χωρίς χωρικούς περιορισμούς.

Η πρόκληση και ο στόχος για εμάς είναι να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε την απαραίτητη πλαισίωση ενός παραγωγικού επιστημονικού διαλόγου, που αγγίζει, μέσα από μια ολιστική προσέγγιση, την άσκηση της Εξωνοσοκομειακής Επείγουσας Ιατρικής στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της αντίληψής μας ότι οι νέοι εκκολαπτόμενοι συνάδελφοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχει και η Ιατρική έξω από τα Νοσοκομεία, την οποία δε διδασκόμαστε ποτέ στο Πανεπιστήμιο αλλά όλοι αναγκαζόμαστε να μάθουμε στην πράξη, θεωρούμε πολύ σημαντική τη συμμετοχή φοιτητών Ιατρικής, μέσω επιστημονικών εισηγήσεων, στις συναντήσεις αυτές. Ως εκ τούτων, σε συνεργασία με την Επιστημονική Ένωση Φοιτητών Ελλάδας συμπεριλάβαμε στο πρόγραμμα ειδικό Στρογγυλό τραπέζι, στο οποίο  οι  Φοιτητές  θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν με δύο εισηγήσεις.

Μέσα από μια πολυπαραγοντική και διεπιστημονική προσέγγιση της άσκησης της Εξωνοσοκομειακής Επείγουσας Ιατρικής, διαμορφώσαμε το πρόγραμμα (δείτε το εδώ) με στόχο την επιμόρφωση και εκπαίδευση του ιατρικού κυρίως κλάδου. Φυσικά, οι συναντήσεις αυτές θα είναι πολύ χρήσιμες και για φαρμακοποιούς, νοσηλευτές, μαίες, φυσιοθεραπευτές, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς και λοιπούς εμπλεκόμενους στην Εξωνοσοκομειακή Επείγουσα Ιατρική φορείς.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε ενεργά και μέσα από ουσιαστική διάδραση και αλληλεπίδραση με ειδικευμένους επιστήμονες, να συνδιαμορφώσουμε και να συνδημιουργήσουμε μια νέα προσέγγιση του μη συστηματικά μελετημένου χώρου της άσκησης της Ιατρικής σε Εξωνοσοκομειακό επίπεδο.

Χάρτης

Δεν υπάρχει Χάρτης

Γεωγραφική Περιοχή

Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο για την Ιατρική Επιστήμη
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr