Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Μαιών-Μαιευτών

Ημερομηνία 05/05/2017, Ολοήμερο
Τοποθεσία AegeanCollege
Διεύθυνση Πανεπιστημίου 17, Αθήνα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας AegeanCollege
Τηλέφωνο 210 4190854
Email info@aegeancollege.gr
Website www.aegeancollege.gr

To AegeanCollege τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Μαιών-Μαιευτών με ομιλίες από καταξιωμένους επιστήμονες

Στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Σχολή Μαιευτικήςτου Τομέα Υγείας τουAegean College, τουΚολλεγίου του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ, τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Μαιών-Μαιευτών(5 Μαΐου), και διοργανώνει εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του (Πανεπιστημίου 17). Εκεί, από τις 13.00 καταξιωμένοι επιστήμονες θα απευθύνουν ομιλίες και θα αναφερθούν στη φιλοσοφία και δεοντολογία του Μαιευτικού Επαγγέλματος, όπως και στη σημασία και την ενδυνάμωση της μητρότητας. Συγκεκριμένα, εισηγητές θα είναι οι:

  • κ. Μιχάλης Μώρος-Μαιευτής, MSc, PhDc, SeniorMidwiferyLecturer, Επικεφαλής της Σχολής Υγείας. Θέμα: Φιλοσοφία της Μητρότητας και της Μαιευτικής.
  • καΡαλλούΛυμπέρη-Μαία, MSc, PhDc, Senior Midwifery Lecturer. Θέμα: Νομοθεσία και Δεοντολογία του Μαιευτικού Επαγγέλματος.
  • κα Καλλιόπη Μάλφα-Μαία, Πρόεδρος της Ελληνικής Ψυχοπροφυλακτικής Εταιρείας. Θέμα: Ενδυνάμωση της μητρότητας μέσω της Ψυχοπροφυλακτικής Προετοιμασίας.

Σημειώνεται ότι το AegeanCollege είναι το μοναδικό Κολέγιο στην Ελλάδα που προσφέρει τετραετές προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Μαιευτικής υψηλού επιπέδου, το οποίο οδηγεί στην απόκτηση του τίτλου BSc (Hons) Midwifery (Applied)/ Πανεπιστημιακό Πτυχίο  Μαιευτικής και διεξάγεται υπό την εποπτεία του Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών-Μαιευτών Αθήνας (ΣΕΜΜΑ).

Είσοδος Ελεύθερη

 

 

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Μαιευτικής
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr