ΕΝΔΟΡΑΜΑ \’21

Ημερομηνία 18/02/2022 - 20/02/2022, 9:00 πμ - 10:00 μμ
Τοποθεσία Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών
Διεύθυνση Άγνωστη, Πάτρα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου
Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO Synedra Congress and Event
Τηλέφωνο 2611 100 410
Email info@endorama.gr
Website www.endorama.gr

EΝΔΟΡΑΜΑ ’21
Αξιότιμες -οι συνάδελφοι,
Σας καλούμε για μια ακόμα χρονιά να παρακολουθήσετε το ΕΝΔΟΡΑΜΑ που θα γίνει όπως πάντα το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου, δηλαδή στις 28 και 29 Ιανουαρίου 2022. Περάσαμε μια δύσκολη χρονιά και όπως φαίνεται και ο επερχόμενος χειμώνας δεν θα είναι εύκολος. Όμως ευελπιστούμε ότι το συνέδριο μας θα γίνει με φυσική παρουσία. Σε όλους μας είναι βαθιά πεποίθηση ότι η δια ζώσης συμμετοχή στη συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση και μάλιστα τη συνεδριακή, είναι αναντικατάστατη. Δεν αφορά μόνο την ενημερωτική-εκπαιδευτική διαδικασία, αλλά και την ανθρώπινη, κοινωνική επαφή η οποία προάγει τόσο τις προσωπικές μας σχέσεις, όσο και αυτή καθαυτή την εκπαίδευση. Βεβαίως αν παρ` ελπίδα οι υγειονομικές συνθήκες δεν το επιτρέψουν το ΕΝΔΟΡΑΜΑ θα γίνει με την περσινή επιτυχημένη συνταγή της τηλε-εκπαίδευσης. Ταυτόχρονα, όποιοι συνάδελφοι επιλέξετε την εξ αποστάσεως παρακολούθηση θα έχετε την δυνατότητα να το κάνετε, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι η φυσική παρουσία θα επιτρέπεται.
Φροντίσαμε και φέτος, όπως κάθε χρόνο, να διαμορφώσουμε ένα πρόγραμμα ποιοτικά υψηλού επιπέδου και ποσοτικά πλήρες, ούτως ώστε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας. Σας περιμένουμε στην Πάτρα.

Η Οργανωτική Επιτροπή
Α. Βαγενάκης, Ενδοκρινολόγος, Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών
Ν. Γεωργόπουλος, Ενδοκρινολόγος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών
Κ. Μάρκου, Ενδοκρινολόγος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Πελοπόννησος
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Ενδοκρινολογίας
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr