ΕΝΔΟΡΑΜΑ 22

Ημερομηνία 27/01/2023 - 29/01/2023, 9:00 πμ - 10:00 μμ
Τοποθεσία Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών
Διεύθυνση Πανεπιστήμιο Πατρών, Πάτρα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου (ΙΕΔΕΠ)
Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO Synedra
Τηλέφωνο 2611100410
Email info@endorama.gr
Website www.endorama.gr/
Το "ΕΝΔΟΡΑΜΑ" είναι ένα Πανελλήνιο Συνέδριο Ενδοκρινολογίας με διεθνή συμμετοχή που έχει φιλοδοξία να παρουσιάσει τις σημαντικές εξελίξεις, σε όλους τους τομείς της Ενδοκρινολογίας. Διεξάγεται στο Πανεπιστήμιο Πατρών σε ετήσια βάση. Στα πλαίσια αυτού παρουσιάζονται κλινικά περιστατικά και ιατρικά δεδομένα, γίνεται ανασκόπηση των πλέον ενδιαφερόντων άρθρων που δημοσιεύτηκαν στη διεθνή βιβλιογραφία τη χρονιά που πέρασε σε όλα τα γνωστικά πεδία της Ενδοκρινολογίας. Επίσης παρουσιάζονται και συζητούνται τα τελευταία ερευνητικά αποτελέσματα, ιδέες, εξελίξεις και εφαρμογές στον τομέα της ενδοκρινολογίας καθώς παρουσιάζονται όλα τα αντίστοιχα νέα φάρμακα που κυκλοφόρησαν την ίδια περίοδο. Οι τομείς που παρουσιάζονται στο ΕΝΔΟΡΑΜΑ είναι οι εξής: Λιπίδια Γυναικεία Αναπαραγωγή Ανδρική Αναπαραγωγή Παιδιατρική Ενδοκρινολογία Υπόφυση Σακχαρώδης Διαβήτης Διατροφή Επινεφρίδια Μεταβολισμός Οστών Θυροειδής Σε συνέχεια των προηγούμενων 14 συνεδρίων και ακολουθώντας τις εξελίξεις το ΕΝΔΟΡΑΜΑ ’22, θα διεξαχθεί 27 έως 29 Ιανουαρίου 2023 στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Πελοπόννησος
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο για το Διαβήτη
  • Συνέδριο Ενδοκρινολογίας
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr