Ενημερωτική εκδήλωση του Φ.Σ. Λέσβου για την «αυτοφροντίδα»

Ημερομηνία 23/06/2018, Ολοήμερο
Τοποθεσία ξενοδοχείο Ηλιοτρόπιο
Διεύθυνση -, Μυτιλίνη
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Φαρμακευτικός Σύλλογος Λέσβου,Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο, ΙΔΕΕΑΦ
Τηλέφωνο 210 2775219, 6979 979637
Email ezygkopoulou@noufio.g
Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λέσβου, με στόχο την προώθηση των επιδιώξεων του κλάδου, καθώς και την εκπαίδευση και ενημέρωση των φαρμακοποιών, συνδιοργανώνει με τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο και το ΙΔΕΕΑΦ ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Αυτοφροντίδα και ο συμβουλευτικός ρόλος του Φαρμακοποιού», το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018, η οποία θα διεξαχθεί στο Ξενοδοχείο Ηλιοτρόπιο στη Μυτιλήνη, από τις 18:30 έως τις 21:00. Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση των φαρμακοποιών για θέματα αυτοφροντίδας και η ανάδειξη του αναντικατάστατου ρόλου του φαρμακείου στη διακίνηση των ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ. και, γενικότερα, της έννοιας της "Αυτοφροντίδας". Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Συνδέσμου ΕΦΕΧ. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Δια Βίου Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Ανάπτυξης Φαρμακοποιών, κ. Σεραφείμ Ζήκας, ενώ συντονιστής θα είναι ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λέσβου και Α’ αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, κ. Απόστολος Βαλτάς. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα παρακάτω θέματα:  
  • Ενότητα: «Η ανάπτυξη της Αυτοφροντίδας στην Ευρώπη και ο ρόλος του Φαρμακοποιού»
  Συμμετέχουν: - Βασίλης Σερέτης, πρόεδρος Συνδέσμου ΕΦΕΧ - Γεώργιος Δόκιος, γενικός διευθυντής Συνδέσμου ΕΦΕΧ - Θωμάς Δόκιος, γεν. γραμματέας Συνδέσμου ΕΦΕΧ  
  • «Η προστιθέμενη αξία του φαρμακοποιού στο πλαίσιο της αυτοφροντίδας και της αυτοθεραπείας στην Ελλάδα»
  Λευτέρης Μαρίνος, MPharm, MSc στη Φαρμακογνωσία βιοδραστικών φυσικών προϊόντων, μέλος Δ.Σ. ΙΔΕΕΑΦ, πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Εθνοφαρμακολογίας Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν φαρμακοποιοί-μέλη του Φ. Σ. Λέσβου και υπάλληλοι φαρμακείων, γεγονός που θα συμβάλλει στον σχεδιασμό ενός προγράμματος επικοινωνίας προς το κοινό για τον ρόλο του φαρμακοποιού, αντίστοιχου επιτυχημένων προγραμμάτων σε άλλες χώρες. Οι φαρμακοποιοί που θα συμμετέχουν θα λάβουν 2 μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης φαρμακοποιών.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Νησιά Αιγαίου
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο για την Ιατρική Επιστήμη
  • Συνέδριο Φαρμακολογίας
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr