Επιστημονική Διημερίδα “Θεωρία και πράξη στη μαιευτική – γυναικολογία – Το μακρύ ταξίδι της Αναπαραγωγής: από την απόφαση στη γέννηση”

Ημερομηνία 02/03/2024 - 03/03/2024, Ολοήμερο
Τοποθεσία Ξενοδοχείο Mediterranean Palace
Διεύθυνση Σαλαμίνος 3, Θεσσαλονίκη
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Εταιρεία Εκπαίδευσης και Έρευνας στη Μαιευτική Γυναικολογία σε συνεργασία με την Α’ Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική Α.Π.Θ.
Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO Voyager Travel & Congress
Τηλέφωνο 2310250401
Email congress-secretary@voyagertravel.gr
Website voyagertravel.gr/index.php/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%B1-2/73.html

Η Επιστημονική Διημερίδα με τίτλο “Θεωρία και πράξη στη μαιευτική – γυναικολογία – Το μακρύ ταξίδι της Αναπαραγωγής: από την απόφαση στη γέννηση”, διοργανώνεται από την Εταιρεία Εκπαίδευσης και Έρευνας στη Μαιευτική Γυναικολογία σε συνεργασία με την Α’ Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική Α.Π.Θ., στις 2 και 3 Μαρτίου 2024 στο Ξενοδοχείο Mediterranean Palace στη Θεσσαλονίκη.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Μακεδονία
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Γυναικολογίας
  • Συνέδριο Μαιευτικής
  • Συνέδριο Νεογνολογίας και Εμβρυολογίας
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr