Ημερίδα για την «Παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στο φαρμακείο

Ημερομηνία 13/11/2022, Ολοήμερο
Τοποθεσία Αμφιθέατρο «Αριστοτέλης» του Τμήματος Φυσικής του ΕΚΠΑ
Διεύθυνση -, Αττική
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Φαρμακευτική Εταιρεία Ελλάδος
Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO Noufio Communication Services
Website imerida-fee.confio.gr

Με στόχο την επικαιροποίηση των πρακτικών Α’ Βοηθειών σε περιστατικά εντός του φαρμακείου, η Φαρμακευτική Εταιρεία Ελλάδος διοργανώνει Ημερίδα με θέμα «Παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στο φαρμακείο – Συνεχιζόμενη εκπαίδευση φαρμακοποιών».

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, στο Αμφιθέατρο «Αριστοτέλης» του Τμήματος Φυσικής του ΕΚΠΑ, στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, σε συνδιοργάνωση με τα Αναισθησιολογικά Τμήματα των Γ.Ν. Αττικής «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ» & «ΚΑΤ» και της Νοσηλευτικής Διεύθυνσης του Γ.Ν.Α. «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ».

Την έναρξη των εργασιών και τον συντονισμό της ημερίδας θα πραγματοποιήσει ο Γ. Γραμματέας της ΦΕΕ, κ. Νικόλαος Κόλμαν, και την εισαγωγική ομιλία θα κάνει ο πρόεδρος της ΦΕΕ, κ. Νίκος Βλασσόπουλος.

Η θεματολογία και οι ομιλητές προσφέρουν τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες φαρμακοποιούς να εξασκηθούν εμπράκτως, χωρισμένοι σε ομάδες (Β’ μέρος), στις σύγχρονες και έγκυρες γνώσεις  Α’ Βοηθειών, ώστε να επιβεβαιώσουν και να ενδυναμώσουν τις δεξιότητές τους στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των πιθανών περιστατικών στο φαρμακείο τους και να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες παροχής πρωτοβάθμιας φροντίδας.

Η Ημερίδα απευθύνεται σε φαρμακοποιούς και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη είναι η ηλεκτρονική εγγραφή στην ημερίδα, καθώς υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των συμμετεχόντων λόγω της προσομοίωσης σε ομάδες εργασίας στην Ενεσοθεραπεία, ABC και το αλλεργικό shock. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης.

 

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Φαρμακολογίας
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr