Η Αιγαιοπελαγίτικη Διημερίδα Φαρμακοποιών

Ημερομηνία 27/05/2017 - 28/05/2017, Ολοήμερο
Τοποθεσία ξενοδοχείο Ηλιοτρόπιο
Διεύθυνση -, Μυτιλίνη
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Λέσβου, Χίου, Σάμου και Κυκλάδων
Με κεντρικό θέμα «Το μέλλον του ελληνικού φαρμακείου: Εκσυγχρονισμός, βιωσιμότητα και προοπτικές», η Διημερίδα πραγματοποιείται σε μια κρίσιμη στιγμή για το μέλλον της φαρμακευτικής περίθαλψης και της επόμενης ημέρας για τα φαρμακεία της χώρας μας, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον τόσο των νησιωτών φαρμακοποιών όσο και των εκπροσώπων της φαρμακευτικής αγοράς. Το πρόγραμμα της Διημερίδας συνδυάζει θέματα επιστημονικού και επαγγελματικού ενδιαφέροντος, ενώ θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για τα προβλήματα και τις προοπτικές του κλάδου. Στις εργασίες της θα λάβουν μέρος ως ομιλητές καταξιωμένοι επιστήμονες υγείας, που θα αναπτύξουν θέματα που άπτονται της καθημερινότητας στο φαρμακείο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το στρογγυλό τραπέζι με θέμα «Βιωσιμότητα και προοπτικές της φαρμακευτικής αλυσίδας. Ο ρόλος της πολιτείας», στο οποίο θα συμμετέχει ο γενικός γραμματέας Βιομηχανίας, κ. Ευστράτιος Ζαφείρης, ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, κ. Σωτήριος Μπερσίμης, ο αντιπρόεδρος του ΣΦΕΕ, κ. Κωνσταντίνος Παναγούλιας, ο πρόεδρος της ΠΕΦ, κ. Θεόδωρος Τρύφων, ο πρόεδρος της ΕΦΕΧ, κ. Βασίλειος Σερέτης, και ο πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ. Πιερίας, κ. Πολυχρόνης Συμεωνίδης. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Α’ αντιπρόεδρος ΠΦΣ και πρόεδρος του Φ.Σ. Λέσβου, κ. Απόστολος Βαλτάς. Παράλληλα με το συνέδριο, θα λειτουργήσει έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών φαρμακείου.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Νησιά Αιγαίου
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Φαρμακολογίας
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr