ΙΑ’ Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής

Ημερομηνία 04/12/2021 - 05/12/2021, 12:00 πμ
Τοποθεσία Online
Διεύθυνση -, -
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας ΕΛ.ΕΠ.Ε.Π.Α.
Website www.elepepa.gr

Για 11η Συνεχόμενη Χρονιά έρχεται το Συνέδριο – Θεσμός της Προσχολικής Αγωγής!!!

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε και φέτος στο Συνέδριο μας που θα διεξαχθεί για 11η συνεχόμενη φορά και το οποίο αποτελεί εδώ και χρόνια κορυφαίο επιστημονικό γεγονός και θεσμό της Προσχολικής Αγωγής.

Για δεύτερη χρονιά η συνάντησή μας θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά λόγω των επιδημιολογικών δεδομένων της πανδημίας. Αν και δεν θα μπορέσουμε να συναντηθούμε από κοντά ελπίζουμε ότι και η φετινή επιστημονική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία και με την ενεργό συμμετοχή χιλιάδων συνέδρων που ακολουθούν τόσα χρόνια πιστά τις δράσεις μας.

Το ΙΑ’ Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής με τίτλο «Σύγχρονα θέματα Παιδαγωγικής, Ψυχοπαιδαγωγικής & Παιδιατρικής», θα πραγματοποιηθεί Αποκλειστικά Διαδικτυακά στις 4-5/12/2021.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την παρακολούθηση είναι η εγγραφή σας σε ένα από τα τέσσερα Συνεδριακά Πακέτα που έχουν διαμορφωθεί ειδικά για τις ανάγκες του Συνεδρίου.

Σας ενημερώνουμε ότι οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα https://www.elepepa.gr έως και την Πέμπτη 2/12/2021 (στις 21:00).

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Παιδιατρικής
  • Συνέδριο Ψυχολογίας
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr