Μεταμοσχεύσεις Θεσσαλονίκη: 40 Χρόνια Προσφοράς

Ημερομηνία 25/06/2022, 12:00 πμ
Τοποθεσία ΚΕΔΕΑ
Διεύθυνση 3ης Σεπτεμβρ.ιου , Θεσσαλονίκη
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ Α.Π.Θ.
Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO Voyager Travel & Congress
Τηλέφωνο 2310250401
Email congress-secretary@voyagertravel.gr
Website voyagertravel.gr/microsites/transplant2022/index.php/registration

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην επετειακή ημερίδα της Χειρουργικής Κλινικής Μεταμοσχεύσεων Α.Π.Θ, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 40 ετών λειτουργίας και προσφοράς, που θα διεξαχθεί στις 25 Ιουνίου 2022 στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕΔΕΑ), ενώ παράλληλα θα μεταδοθεί και ζωντανά μέσω διαδικτύου (Live Streaming).
Είναι ημέρα γιορτής για την πόλη της Θεσσαλονίκης, αλλά και μια ευκαιρία απότισης φόρου τιμής σε όλους τους αποβιώσαντες και ζώντες δότες οργάνων και ιστών.
Σε μια ρευστή πανδημική πραγματικότητα ευελπιστούμε να θέσουμε στο προσκήνιο έναν εποικοδομητικό διάλογο, επιστημονικών και πολιτειακών φορέων, να δώσουμε από κοινού, ανασκοπώντας το παρελθόν, απαντήσεις και προτάσεις στα μείζονα ερωτήματα της διαχρονικά χαμηλής δωρεάς και μεταμοσχευτικής δραστηριότητας στη χώρα μας και να απευθύνουμε πρόσκληση κοινωνικής ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης, ατενίζοντας το μέλλον, σε ένα φιλόξενο για τις μεταμοσχεύσεις σύστημα υγείας.
Θα τιμήσουμε την ιστορία των 40 ετών της Χειρουργικής Κλινικής Μεταμοσχεύσεων, Α.Π.Θ., και πάνω στα γερά αυτά θεμέλια θα χτίσουμε το μέλλον μας.

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς

Γεώργιος Τσουλφάς, MD, PhD, FICS, FACS
Καθηγητής Χειρουργικής Μεταμοσχεύσεων, Α.Π.Θ.
Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής Μεταμοσχεύσεων, Α.Π.Θ.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Μακεδονία
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Χειρουργικής
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr