Νεότερες εξελίξεις στη θεραπεία του ουροθηλιακού καρκίνου της ουροδόχου κύστης

Ημερομηνία 07/04/2021, 7:00 μμ - 8:00 μμ
Τοποθεσία
Διεύθυνση ,
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
Τηλέφωνο 2310 534198
Email office@uang.org.gr
Website www.uang.org.gr

Η Ουρολογική Εταιρία Βορείου Ελλάδος διοργανώνει Διαδικτυακή Επιστημονική Συνεδρία με τίτλο «Νεότερες εξελίξεις στη θεραπεία του ουροθηλιακού καρκίνου της ουροδόχου κύστης».

Ομιλητές: Δημήτριος Κικιδάκης, Επιμελητής Α΄ΕΣΥ, Α΄ Ουρολογική Κλινική Α.Π.Θ., Γ.Ν.Θ. «Γ. Γεννηματάς» με θέμα «Ενδοκυστική θερμοχημειοθεραπεία»
Δήμητρα Μολυβά, Παθολόγος-Ογκολόγος, Γ΄ Ογκολογική Κλινική, Α.Ν.Θ. «Θεαγένειο» με θέμα «Ο ρόλος της ανοσοθεραπείας στον ουροθηλιακό καρκίνο της ουροδόχου κύστης»

Η συνεδρία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Απριλίου 2021 και ώρα 19:00. H προβολή θα γίνει μέσω της ιστοσελίδας www.uang.org.gr ενότητα LiveStream και θα είναι ΔΩΡΕΑΝ

Χάρτης

Δεν υπάρχει Χάρτης

Γεωγραφική Περιοχή

Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Ουρολογίας
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr