Νοσηλευτική Ημερίδα Νεφρολογικού Τμήματος ΓΝ Θεσσαλονίκης “Παπαγεωργίου” με τίτλο «Περί ποιότητας … ο λόγος»

Ημερομηνία 11/12/2021, 9:00 πμ - 2:00 μμ
Τοποθεσία Ξενοδοχείο Electra Palace, Θεσσαλονίκη
Διεύθυνση Πλατεία Αριστοτέλους 9, Θεσσαλονίκη
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Ινστιτούτο Έρευνας & Εφαρμογών Ουροποιογεννητικού Συστήματος
Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO Voyager Travel & Congress
Τηλέφωνο 2310250401
Email congress-secretary@voyagertravel.gr
Website www.voyagertravel.gr

Aγαπητοί συνάδελφοι, φίλες και φίλοι,
αποτελεί μεγάλη χαρά και τιµή για εµάς να σας καλωσορίσουµε στη νοσηλευτική ηµερίδα που διοργανώνει το τµήµα µας, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης, µε τίτλο: «Περί ποιότητας… ο λόγος».
«Η Ποιότητα δεν είναι μια Πράξη, είναι μια Συνήθεια» είπε ο Αριστοτέλης.
Με στενή ερμηνεία, ποιότητα σημαίνει ποιότητα προϊόντος. Σε ευρεία ερμηνεία, ποιότητα σημαίνει ποιότητα εργασίας, ποιότητα εξυπηρέτησης, ποιότητα πληροφόρησης, ποιότητα επεξεργασίας, ποιότητα τμημάτων, ποιότητα ανθρώπων, ποιότητα στο σύστημα, ποιότητα στους στόχους. Το να ελέγχεται η ποιότητα σε κάθε διάστασή της είναι ο κύριος στόχος. Η αρχή της ποιότητας εφαρμόζεται σε προϊόντα και υπηρεσίες, έχει πολλές «κλίμακες» ή χαρακτηριστικά και πρέπει να στοχεύει στις ανάγκες του πελάτη – ασθενή.
Σκοπός της ηµερίδας είναι να κατατεθεί η επικαιροποιημένη γνώση ουσιαστικών – καθημερινών πρακτικών, στο όνομα της ποιοτικά παρεχόμενης νοσηλευτικής φροντίδας προς τους πάσχοντες από Χρόνια Νεφρική Νόσο.
Είναι γνωστές σε όλους εμάς που υπηρετούμε το σύστημα υγείας, οι πρωτόγνωρες και ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε κάτω από την απειλή του νέου Κορονοϊού SARS-CΟV-2 και τη λοίμωξη COVID-19, μέσα από τις οποίες καλούμαστε να φέρουμε σε πέρας τις καθημερινές μας πρακτικές. Ας μην ξεχνάμε όμως τη συμβολή των συστημάτων ποιότητας και την εφαρμογή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας ως μέσο ασφάλειας, αντιμετώπισης κάθε κινδύνου-απειλής και βελτίωσης της παρεχόμενης νοσηλευτικής φροντίδας.
Σας περιμένουμε με χαρά το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, είτε διαδικτυακά, είτε δια ζώσης να συζητήσουμε, να προβληματιστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις.

Εκ µέρους της οργανωτικής επιτροπής
Μαριάννα Ελευθερούδη
Προϊσταµένη Νεφρολογικού Τµήµατος
Γ.Ν.Θ. Παπαγεωργίου

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Μακεδονία
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Νεφρολογίας
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr