Παγκύπριο Συνέδριο Θαλασσαιμίας, Thalassaemia2021Cy

Ημερομηνία 25/09/2021, 8:30 πμ - 5:30 μμ
Τοποθεσία Aliathon Resort
Διεύθυνση Πάφος, Πάφος
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Παγκύπριος Αντιαναιμικός Σύνδεσμος;
Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO Cubix Minds Events Ltd
Τηλέφωνο +35770004464
Email hello@cubix.com.cy
Website www.thalassaemia2021.cy/

Ο Παγκύπριος Αντιαναιμικός Σύνδεσμος, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειάς του για ενημέρωση και εκπαίδευση των ΑμΘ και του επιστημονικού προσωπικού των ΚΘ, αλλά και την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της κοινωνίας γενικότερα, διοργανώνει για άλλη μια χρονιά, το ετήσιο Παγκύπριο Συνέδριο Θαλασσαιμίας, με τίτλο “Thalassaemia2021Cy”, στους χώρους του ξενοδοχείου “Aliathon”, στην Πάφο. Το συνέδριο θα προβάλλεται ταυτόχρονα και διαδικτυακά στο κανάλι του Παγκυπρίου Αντιαναιμικού Συνδέσμου στο YouTube.
Στόχος του συνεδρίου είναι η ενημέρωση και η εκπαίδευση των ΑμΘ αλλά και η διαβούλευση επί ιατρικών και άλλων θεμάτων που απασχολούν την οικογένεια των ΑμΘ στην Κύπρο.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Κύπρος
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

    Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr