Παιδιά, έφηβοι και οικογένεια στη νέα εποχή: ανάγκες υγείας και ψυχοκοινωνικής ευεξίας

Ημερομηνία 14/09/2017 - 17/09/2017, Ολοήμερο
Τοποθεσία -
Διεύθυνση -, Καβάλα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Ελληνική Εταιρία Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής της Υγείας (ΕΕΚΠΠΥ)

Στη δορυφορική δραστηριότητα της 14ης Σεπτεμβρίου προβλέπονται επιστημονικές εκδηλώσεις που απευθύνονται στο ευρύ κοινό της πόλης με στόχο να έλθουν σε επαφή με την Κοινωνική Παιδιατρική γονείς, ιατροί και άλλα υγειονομικά επαγγέλματα, εκπαιδευτικοί και λοιποί φορείς κοινωνικής δικτύωσης με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το παιδί και την οικογένεια.

Το συνέδριο συνδιοργανώνουν ο Δήμος Καβάλας, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» και η Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη & Προσχολική Αγωγή του Δήμου Καβάλας. Το Συνέδριο υποστηρίζεται επίσης από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και τον Ιατρικό Σύλλογο Καβάλας.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Μακεδονία
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Ψυχολογίας
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr