Προβληματισμοί & Διλήμματα που αντιμετωπίζει καθημερινά ο Παθολόγος

Ημερομηνία 01/03/2024 - 02/03/2024, Ολοήμερο
Τοποθεσία Ιωάννινα
Διεύθυνση Ιωάννινα, Ιωάννινα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Εταιρεία Παθολογίας Βορειοδυτικής Ελλάδος σε συνεργασία με τις Α’ & Β’ Πανεπιστημιακές Παθολογικές Κλινικές ΠΓΝΙ
Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO Conferre SA
Τηλέφωνο 26510 68610
Email arieta@conferre.gr
Website www.internal-medicine.gr

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην επιστημονική εκδήλωση με τίτλο: Προβληματισμοί & Διλήμματα που αντιμετωπίζει καθημερινά ο Παθολόγος που θα πραγματοποιηθεί στις 1 & 2 Μαρτίου 2024, στα Ιωάννινα.

Αποτελεί μια ετήσια προσπάθεια της εταιρείας Παθολογίας Βορειοδυτικής Ελλάδος που στοχεύει στην επιμόρφωση των ιατρών στις σύγχρονες επιστημονικές και κλινικές εξελίξεις στο αντικείμενο της παθολογίας και όλων των συναφών ειδικοτήτων.

Στον απόηχο της προηγούμενης επιτυχημένης εκδήλωσης και απηχώντας το μεγάλο ενδιαφέρον των συμμετεχόντων η φετινή διοργάνωση θα είναι διήμερη με τη συμμετοχή συναδέλφων από διάφορες ειδικότητες της παθολογίας οι οποίοι μέσω κλινικών περιπτώσεων θα αναλύσουν διεξοδικά τη διαγνωστική προσπέλαση και τη σύγχρονη θεραπευτική αντιμετώπιση σε συχνές νοσολογικές οντότητες που διαχειρίζονται οι παθολόγοι στην καθημερινή κλινική πράξη.

Η εκδήλωση θα έχει σαφή φροντιστηριακό χαρακτήρα και απευθύνεται ιδιαίτερα σε ιατρούς που υπηρετούν στον ιδιωτικό τομέα, στην πρωτοβάθμια περίθαλψη και σε νοσοκομεία της περιφέρειας.

Η παρουσία όλων σας θα συμβάλει καθοριστικά στον εκπαιδευτικό χαρακτήρα της εκδήλωσης αποτελώντας, ταυτόχρονα, ιδιαίτερη τιμή αλλά και κίνητρο σε όλους εμάς να συνεχίζουμε αυτή την επιστημονική προσπάθεια.

Με εκτίμηση
εκ μέρους της Εταιρείας Παθολογίας Βορειοδυτικής Ελλάδος (Ε.Π.ΒΔ.Ε.)

Γεώργιος Λιάμης
Καθηγητής Παθολογίας, Τμήμα Ιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων,
Διευθυντής, Β’ Παθολογική Κλινική, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, Ιωάννινα

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Ήπειρος
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο για την Ιατρική Επιστήμη
  • Συνέδριο Εντατικής-Πρωτοβάθμιας Φροντίδας
  • Συνέδριο Παθολογίας και Γενικής Ιατρικής
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr