Πρόγραμμα Εκπαιδευτικού Webinar ΣΒΕ & M-LEARN με τίτλο «Από την Πρώιμη Ανίχνευση Δυσκολιών στην Πρώιμη Παρέμβαση»

Ημερομηνία 06/11/2021, Ολοήμερο
Τοποθεσία Online
Διεύθυνση -, -
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Ο Σύλλογος Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας & η M-Learn
Website www.syllogos-sve.gr/eggrafi-ekdilosis-sve

Ο Σύλλογος Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας & η M-Learn διοργανώνουν το Σάββατο 6/11/2021, Εκπαιδευτικό Webinar με τίτλο «Από την Πρώιμη Ανίχνευση Δυσκολιών στην Πρώιμη Παρέμβαση».


Το Εκπαιδευτικό Webinar απευθύνεται σε παιδαγωγούς προσχολικής ηλικίας, σε ψυχοπαιδαγωγούς, σε ψυχολόγους καθώς και σε άλλους επαγγελματίες από τον ευρύτερο τομέα της αγωγής, της εκπαίδευσης και της φροντίδας του μικρού παιδιού, στους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) των αντίστοιχων τμημάτων και σε οποιονδήποτε έχει επιστημονικό ενδιαφέρον για την Προσχολική Αγωγή.


Η συμμετοχή στο Εκπαιδευτικό Webinar θα είναι ελεύθερη για όλους ενώ θα χορηγηθούν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης σε όσους το επιθυμούν & Βεβαιώσεις Εκπαίδευσης σε όσους επιλέξουν και το Εργαστηριακό Μέρος. Επιπλέον θα υπάρχει και η δυνατότητα ασύγχρονης παρακολούθησης!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

1. Για τα ταμειακά εντάξει μέλη του Συλλόγου μας, το Θεωρητικό Μέρος είναι δωρεάν και το Εργαστηριακό Μέρος παρέχεται με έκπτωση 50%.

Αν είστε Οικονομικά Τακτοποιημένο Μέλος του ΣΒΕ για το τρέχον έτος 2021, δεν χρειάζεται να προβείτε σε καμία ενέργεια όσον αφορά την παρακολούθηση του Θεωρητικού Μέρους καθώς αυτόματα θα σας αποσταλούν τα σχετικά e-mails. Για τη συμμετοχή στο Εργαστηριακό Μέρος, απαιτείται υποχρεωτικά η εγγραφή σας.

2. Για τα μη Μέλη μας, υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης στο Θεωρητικό Μέρος χωρίς Βεβαίωση και η δυνατότητα χορήγησης Βεβαίωσης Παρακολούθησης με μία μικρή οικονομική επιβάρυνση. Για τη συμμετοχή στο Εργαστηριακό Μέρος, απαιτείται υποχρεωτικά η εγγραφή σας.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Ψυχολογίας
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr