ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ: Βελτιώνοντας την Έκβαση

Ημερομηνία 11/11/2022 - 12/11/2022, 1:00 μμ - 7:15 μμ
Τοποθεσία Hotel Du Lac
Διεύθυνση Α.Μιαούλη και ίκκου, Ιωάννινα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΗΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Υπό την αιγίδα των: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO Conferre S.A.
Τηλέφωνο +30 26510 68610
Email info@conferre.gr
Website www.anaesthesiology-ioannina.gr

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Κλινικής Αναισθησιολογίας & Μετεγχειρητικής Εντατικής Θεραπείας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με χαρά σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση της Επιστημονικής Εκδήλωσης με τίτλο: ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ: Βελτιώνοντας την Έκβαση. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και της Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας και θα πραγματοποιηθεί στις 11-12 Νοεμβρίου 2022 στο Ξενοδοχείο DuLac στα Ιωάννινα σε συνεργασία με την Ιατρική Εταιρεία Ιωαννίνων.

Η συμβολή της σύγχρονης Αναισθησιολογίας σε όλα τα στάδια προσέγγισης και αντιμετώπισης του χειρουργικού ασθενούς κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική. Οι νέες εξελίξεις στον τομέα της Αναισθησιολογίας και της Περιεγχειρητικής Ιατρικής αλλά και η σημαντική επίδραση του Αναισθησιολόγου στη βελτίωση της έκβασης των ασθενών βρίσκεται στο επίκεντρο του προγράμματός μας. Κατά την διάρκεια του διημέρου, θα έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες σχετικά με τις νεότερες τεχνικές και προσεγγίσεις στον χώρο της Αναισθησιολογίας, αλλά και να επικοινωνήσουμε δημιουργικά με συναδέλφους άλλων ειδικοτήτων, στοχεύοντας στον εκσυγχρονισμό των μεθόδων και την αποτελεσματικότερη διαχείριση των ασθενών μας.

Με σκοπό την ουσιαστική συμβολή στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, αλλά και την εναρμόνιση της εκδήλωσής μας στις σύγχρονες επιστημονικές τάσεις, στο πλαίσιο της εκδήλωσης πρόκειται να διεξαχθούν διαλέξεις, στρογγυλές τράπεζες, λόγοι – αντίλογοι αλλά και ζωντανές επιδείξεις από καταρτισμένους επιστήμονες.

Με ιδιαίτερη χαρά αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε στην Επιστημονική Εκδήλωση της Κλινικής μας. Προσδοκούμε τη φυσική σας παρουσία, την ενεργό συμμετοχή σας και την ενίσχυση της συνεργασίας μας, που εν πολλοίς θα κρίνουν και την επιτυχία της εκδήλωσης.

Με εκτίμηση,

Για την Οργανωτική Επιτροπή

Πέτρος Τζίμας
Αναπληρωτής Καθηγητής Αναισθησιολογίας
Διευθυντής Κλινικής Αναισθησιολογίας & Μετεγχειρητικής Εντατικής Θεραπείας.
Τμήμα Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Χορηγούνται 14 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits) UEMS – EACCME από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Ήπειρος
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Αναισθησιολογίας
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr