Συνέδριο Βιοτεχνολογίας με θέμα «Applied Biotechnology, Bioremediation, and Environmental Management: Bridging the Gap between Industry and Academia»

Ημερομηνία 28/01/2016 - 29/01/2016, Ολοήμερο
Τοποθεσία -
Διεύθυνση -, Αγρίνιο
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Το Εργαστήριο Μοριακής Γενετικής και Μικροβιολογίας του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Πανεπιστήμιου Πατρών και το Εργαστήριο Βιοτεχνολογίας Φυτών και Περιβάλλοντος του Τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου
Website abbem.net

Οι θεματικές ενότητες της διημερίδας είναι: (α) Omics in Biotechnology, (b) Applied Biotechnology, (c) Environmental Bioremediation, (d) Biodegradation of pesticides and applications, (e) Environmental Management of pesticides, and (f) Environmental Management and Crop protection methods.

Η εγγραφή στη διημερίδα είναι δωρεάν, ενώ με την λήξη των εργασιών θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Στερεά Ελλάδα – Εύβοια
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο για την Ιατρική Επιστήμη
  • Συνέδριο Μικροβιολογίας και Γενετικής
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr