Συνέδριο με θέμα «Νοσοκομειακό Φάρμακο: Επάρκεια, ποιότητα, πρόσβαση και διαφάνεια σε καιρούς οικονομικής κρίσης»

Ημερομηνία 23/02/2016, Ολοήμερο
Τοποθεσία -
Διεύθυνση -, Αθήνα
Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν στη διάρκεια του συνεδρίου για το Νοσοκομειακό Φάρμακο είναι: -  Προβλήματα επάρκειας- Αντιμετώπιση ελλείψεων φαρμάκων -  Προβλήματα κατανομής προϋπολογισμών νοσοκομείων - Όρια δαπανών για το νοσοκομειακό φάρμακο - Κωδικοποίηση και μητρώο για προμήθειες νοσοκομειακών φαρμάκων - Νοσοκομειακό φάρμακο και Κλινικές Μελέτες - Υπολογισμός αποθεμάτων και ροών νοσοκομειακών φαρμάκων και υλικών νοσοκομειακών φαρμακείων - Φαρμακευτική κάλυψη ανασφαλίστων και απόρων - Αύξηση χρήσης γενοσήμων -  Συμμόρφωση σε θεραπευτικά πρωτόκολλα -  Θέματα Επιτροπής Προμηθειών Υγείας -  Θέματα ποιότητας και ασφάλειας για τους ασθενείς -  Φάρμακα Υψηλού Κόστους - Αντιμετώπιση ειδικών προβλημάτων (χημειοθεραπείες, αιμοκαθάρσεις, ψυχικές παθήσεις, παιδιατρικά θέματα κ.ά.)  

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Φαρμακολογίας
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr