Το φαρμακείο επιβίωσε, εκσυγχρονίζεται & οραματίζεται

Ημερομηνία 28/09/2019 - 29/09/2019, Ολοήμερο
Τοποθεσία ξενοδοχείο SUNRISE
Διεύθυνση Μόλυβος, Λέσβος
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Φαρμακευτικός Σύλλογος Λέσβου
Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO NOUFIO
Τηλέφωνο 210 277 5219
Email info@noufio.gr
Διημερίδα Φαρμακευτικού Συλλόγου Λέσβου «Το φαρμακείο επιβίωσε, εκσυγχρονίζεται & οραματίζεται»   Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λέσβου, στο πλαίσιο της διά βίου μάθησης των φαρμακοποιών, διοργανώνει Διημερίδα με θέμα «Το φαρμακείο επιβίωσε, εκσυγχρονίζεται & οραματίζεται», στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο SUNRISE στον Μόλυβο της Λέσβου.  Η Διημερίδα πραγματοποιείται σε μια κρίσιμη στιγμή για το μέλλον της φαρμακευτικής περίθαλψης και της επόμενης ημέρας για τα φαρμακεία της χώρας μας, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον τόσο των νησιωτών φαρμακοποιών όσο και των εκπροσώπων της φαρμακευτικής αγοράς.  Το πρόγραμμα της Διημερίδας συνδυάζει θέματα επιστημονικού και επαγγελματικού ενδιαφέροντος, ενώ θα πραγματοποιηθούν και3 στρογγυλά τραπέζια με θέματα:
  • «Πολίτης – Ελληνικό Φαρμακείο – Φαρμακοβιομηχανία, αμφίδρομη σχέση για τη χάραξη μακροπρόθεσμης πολιτικής για το φάρμακο», με τη συμμετοχή του προέδρου του ΣΦΕΕ κ. Ολύμπιου Παπαδημητρίου, του προέδρου της ΠΕΦ κ. Θεόδωρου Τρύφων, του προέδρου του PhRma Innovation Forum κ. Μάκη Παπαταξιάρχηκαι του προέδρου του Συνδέσμου ΕΦΕΧ κ. Βασίλειου Σερέτη.
   
  • «Το φαρμακείο επιβίωσε, εκσυγχρονίζεται & οραματίζεται: οι νέοι πρόεδροι και εκλέκτορες του ΠΦΣ εκφράζουν τις απόψεις τους»
  • «Οι συνενώσεις ως μονόδρομος για την προοπτική και την ανάπτυξη του Ελληνικού Φαρμακείου»
  Στις εργασίες της διημερίδας θα λάβουν μέρος ως ομιλητές καταξιωμένοι επιστήμονες υγείας, που θα αναπτύξουν θέματα που άπτονται της καθημερινότητας στο φαρμακείο.  Παράλληλα με το συνέδριο, θα λειτουργήσει έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών φαρμακείου. Μεγάλος χορηγός της Διημερίδας είναι η εταιρεία ELPEN

Χάρτης

Δεν υπάρχει Χάρτης

Γεωγραφική Περιοχή

  • Νησιά Αιγαίου
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Φαρμακολογίας
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr