Τρόπος Ζωής & Καρδιαγγειακή Νόσος: Από τους Παθοφυσιολογικούς Μηχανισμούς στην Κλινική Πράξη

Ημερομηνία 07/09/2022, Ολοήμερο
Τοποθεσία Online
Διεύθυνση -, -
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Ελληνική Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης
Website cardio-life.eu/webinars
Στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΛΙΔΕΚ με τίτλο «Τρόπος Ζωής & Καρδιαγγειακή Νόσος: Από τους Παθοφυσιολογικούς Μηχανισμούς στην Κλινική Πράξη» και σύμφωνα με το πρόγραμμα των webinars , η έναρξη των διαλέξεων του Α΄ κύκλου εκπαίδευσης νέων επιστημόνων θα γίνει αύριο Τετάρτη 07/09/2022 ώρα 17:00-18:00. Τίτλος 1ης διάλεξης: «Παθοφυσιολογία της αθηρωματικής νόσου» Διδάσκων: Κυριάκος Κυπραίος, Καθηγητής Φαρμακολογίας, Τμήμα Ιατρικής Πανεπιστήμιο Πατρών. Σύνδεσμος ζωντανής παρακολούθησης: https://meet.jit.si/elidekcardiolifewebinar ΟδηγίεςΑφού γράψετε το όνομά σας (προτιμήστε στα Ελληνικά), πατήστε το «Συμμετοχή στη συνάντηση" και κρατήστε την κάμερα και το μικρόφωνό σας κλειστό κατά τη διάρκεια του webinar. Μπορείτε να ζητήσετε να πάρετε το λόγο, για τυχόν ερωτήσεις ή παρεμβάσεις σας, μετά το τέλος της διάλεξης, σηκώνοντας το «χέρι» σας (δηλ. πατώντας το κουμπί με την παλάμη, στο κάτω μενού της οθόνης). 

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Καρδιολογίας
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr