Υ Γ Ε Ι Α 5.0: Τεχνολογικές, κοινωνικές και οικονομικές επιδράσεις της ψηφιακής τεχνολογίας στην υγεία

Ημερομηνία 27/03/2024, 9:00 πμ - 2:00 μμ
Τοποθεσία Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ( Προπύλαια)
Διεύθυνση -, Αθήνα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Εθνικό Κέντρο Αξιολόγησης της Ποιότητας και Τεχνολογίας Υγείας (ΕΚΑΠΤΥ) και Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ)
Τηλέφωνο 213 2026200
Email info@ekapty.gr
Website grammateia.med.uoa.gr/viewtopic.php?t=7745

Η Ημερίδα ” Υ Γ Ε Ι Α 5.0 ” έχει αντικείμενο τις τεχνολογικές, τις κοινωνικές και τις οικονομικές επιδράσεις της ψηφιακής τεχνολογίας στην υγεία, και διοργανώνεται από το Εθνικό Κέντρο Αξιολόγησης της Ποιότητας και Τεχνολογίας Υγείας (ΕΚΑΠΤΥ) και το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Η ημερίδα πραγματοποιείται την Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024, ώρα 9.00 – 14.00 στο Κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών (Προπύλαια, Πανεπιστημίου 30, Αθήνα), Αμφιθέατρο «Ιωάννης Δρακόπουλος».

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο για την Ιατρική Επιστήμη
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr