Φαρμακείο και πανδημία: προκλήσεις, ευκαιρίες, ψηφιακές λύσεις

Ημερομηνία 06/03/2021 - 07/03/2021, Ολοήμερο
Τοποθεσία Online
Διεύθυνση -, -
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Όμιλος Επιχειρήσεων ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης
Website syfathess-conference.gr/

O Όμιλος Επιχειρήσεων ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης διοργανώνει διαδικτυακά την 8η Επαγγελματική Διημερίδα με θέμα «Φαρμακείο και πανδημία: προκλήσεις, ευκαιρίες, ψηφιακές λύσεις», στις 6 και 7 Μαρτίου 2021, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Σε μια εποχή γεμάτη ανατροπές και νέα δεδομένα, ο Όμιλος Επιχειρήσεων ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης διοργανώνει την 8η διημερίδα με στόχο την ανάδειξη των θεμάτων λειτουργίας του φαρμακείου στις παρούσες συνθήκες της κοινωνικής αποστασιοποίησης. Οι φαρμακοποιοί όλης της χώρας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά τη διημερίδα από τον χώρο τους.

Το πλούσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες όπως:

  • Η ώρα της φορολογικής δήλωσης: βασικά σημεία, τι προσέχουμε
  • Τα προϊόντα φαρμακείου στη διαφήμιση – κατηγορίες, δαπάνες και τάσεις
  • Οικονομικός προγραμματισμός φαρμακείου: προβλέψεις, αγορές, δαπάνες
  • Εξυπηρέτηση πελάτη στην εποχή της κοινωνικής αποστασιοποίησης
  • Internet δεν σημαίνει μόνο e-shop: σύγχρονα εργαλεία επικοινωνίας στα φαρμακεία
  • Digital Revolution

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει για τους φαρμακοποιούς η παρουσίαση των στόχων του Ομίλου Επιχειρήσεων ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης την επόμενη 3ετία από τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Λάζαρο Φαρσάκη, και τον γενικό γραμματέα του Δ.Σ. κ. Σπύρο Νικολαΐδη, η οποία θα γίνει σε ζωντανή μετάδοση (live streaming) από την Σ.ΕΛ.ΦΑΡ, την πιο σύγχρονη φαρμακαποθήκη της Ελλάδας, ενώ θα ακολουθήσει και εικονική ξενάγηση.

Σας περιμένουμε κι αυτή τη χρονιά να γίνετε μέρος αυτής της νέας αντίληψης για την εκπαίδευση και την επαγγελματική ανάπτυξη των φαρμακοποιών!

 

 

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Φαρμακολογίας
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr