«Ψυχοφυσιολογικές Διαταραχές & Βιοανάδραση»

Ημερομηνία 19/04/2019 - 20/04/2019, Ολοήμερο
Τοποθεσία Σεμιναριακός χώρος του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «Διάσταση»
Διεύθυνση Σουρή 3, Βόλος
Τηλέφωνο 2421064830 , 2428093636 και 6982696444
Email ndias@otenet.gr , dimitri@relax-now.gr
Website www.relax-now.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=22&Itemid=163&lang=gr

Κύριος στόχος του σεμιναρίου είναι να εμπνεύσει και να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες να ασχοληθούν αποτελεσματικά με την αντιμετώπιση των ψυχοφυσιολογικών διαταραχών*. Αναμένεται ότι οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν α) λειτουργική αντίληψη και κλινική σκέψη σχετικά με τις συνθήκες, τους παθογενετικούς μηχανισμούς και την αντιμετώπιση των ψυχοφυσιολογικών διαταραχών και β) επαρκείς γνώσεις της βιοανάδρασης (biofeedback) για την αποτελεσματική χρήση της στην κλινική πράξη. Η πρακτική άσκηση θα γίνει με εξοπλισμό (μηχανήματα και λογισμικό) τελευταίας τεχνολογίας χρησιμοποιώντας τα βιοσήματα EMG (ΗΜΓ – ηλεκτρομυογραφικό), EEG (ΗΕΓ – ηλεκτροεγκεφαλογραφικό) , GSR (ΗΔΔ – ηλεκτροδερματική αντίδραση), HRV (Heart Rate Variability – Διακύμανση Καρδιακού Ρυθμού), RSP (αναπνοή), Temp (θερμοκρασία).

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Θεσσαλία
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Ψυχιατρικής
  • Συνέδριο Ψυχολογίας
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr