Διαδικτυακή Ημερίδα: Οικονομικά της Υγείας μετά την πανδημία

Ημερομηνία 18/06/2020, 9:30 πμ - 2:30 μμ
Τοποθεσία
Διεύθυνση ,
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Σύλλογος Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών και Ειδικοτήτων (Σ.Α.Φ.Ε.Ε.)
Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO NOUFIO
Τηλέφωνο 210 2775219
Email info@noufio.gr
Website www.healtheconomics.gr/

Όταν ο Σύλλογος Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών και Ειδικοτήτων (Σ.Α.Φ.Ε.Ε.) σχεδίαζε, στις αρχές του χρόνου, τη διεξαγωγή της Ημερίδας για τις Δαπάνες Υγείας, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα συνέβαινε τους επόμενους μήνες, με την επέλαση του κορονοϊού.

Ωστόσο, εάν τότε ήταν σημαντική, μία συζήτηση για τα Οικονομικά της Υγείας, σήμερα, είναι επιτακτική. Όλοι διαπιστώνουμε, πως ότι γνωρίζαμε έχει αλλάξει στον κόσμο μας και ειδικότερα στον πυρήνα της αντιμετώπισης των μεταδοτικών ασθενειών, που είναι ο χώρος της Υγείας.

Είναι σίγουρο ότι θα χρειαστεί χρόνος μέχρι να αποτιμηθούν οι οικονομικές συνέπειες και οι ανάγκες. Ωστόσο, ο σχετικός προβληματισμός πρέπει να ξεκινήσει άμεσα. Με τις σκέψεις αυτές, ο Σ.Α.Φ.Ε.Ε οργανώνει διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα

“Οικονομικά της Υγείας μετά την πανδημία : μία πρώτη προσέγγιση”

στο πλαίσιο της στρατηγικής του Συλλόγου, για παρεμβάσεις σε όλα τα θέματα που απασχολούν το χώρο της υγείας.

Με σεβασμό στις ανάγκες της περιόδου που διανύουμε, η Ημερίδα θα διεξαχθεί διαδικτυακά στις 18 Ιουνίου 2020, με σημείο μετάδοσης την αίθουσα “ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ”, στην εταιρεία ΒΙΑΝΕΞ και με τη συμμετοχή κορυφαίων επιστημόνων για τα οικονομικά της υγείας, παραγόντων της φαρμακευτικής αγοράς και της πολιτικής ηγεσίας.

Στη θεματολογία του συνεδρίου περιλαμβάνονται τρεις ενότητες:

  • «Οι συνέπειες της πανδημίας στις πολιτικές για τις δαπάνες υγείας»
  • «Φαρμακευτική βιομηχανία στα χρόνια του κορονοϊoύ»
  • «Κλινικές μελέτες: η μεγιστοποίηση της αξίας τους»

Παράλληλα, προκειμένου να ενισχυθούν τα μηνύματά της, η Ημερίδα θα υποστηριχθεί από ένα πρόγραμμα ευρείας δημοσιότητας. Σε μία Ελλάδα που επιχειρεί να επανέλθει στην κανονικότητα, είναι η κατάλληλη στιγμή, να συνεισφέρουμε όλοι οι ενδιαφερόμενοι φορείς και παράγοντες της αγοράς και να αναζητήσουμε αξιόπιστες πολιτικές για την επόμενη ημέρα των οικονομικών της Υγείας, με στόχο, πάντοτε, την κάλυψη των αναγκών του πληθυσμού.

Η Ημερίδα αποτελεί άριστη δυνατότητα για προβολή των δραστηριοτήτων όλων των φορέων και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγείας, όπως εταιρείες CROs, φαρμακευτικές επιχειρήσεις, εταιρείες ιατροτεχνολογικών προϊόντων, καθώς επίσης και εταιρείες νοσοκομειακού και ιατρικού εξοπλισμού.

Σας περιμένουμε!

Για το Δ.Σ. του Σ.Α.Φ.Ε.Ε.

Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος

Ο Γενικός Γραμματέας
Γεώργιος Παπάζογλου

Χάρτης

Δεν υπάρχει Χάρτης

Γεωγραφική Περιοχή

Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Παθολογίας και Γενικής Ιατρικής
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr