1η Εκπαιδευτική Ημερίδα Market Access for non – Market Access «Το φάρμακο από το εργαστήριο στον ασθενή»

Ημερομηνία 29/03/2023, Ολοήμερο
Τοποθεσία Ξενοδοχείο Caravel
Διεύθυνση Λ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Ελληνική Ένωση Market Access (ΕΛ.Ε.Μ.Α.)
Website imerida.elema.gr

Η 1η Εκπαιδευτική Ημερίδα Market Access for non – Market Access απευθύνεται στα στελέχη της φαρμακευτικής βιομηχανίας και των κρατικών/ρυθμιστικών φορέων για το φάρμακο, στα μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας, σε εκπροσώπους συλλόγων ασθενών και γενικά σε όποιους θέλουν να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα των διαδικασιών για την πρόσβαση των ασθενών στη θεραπεία τους, όπως και την επικαιροποιημένη διαμόρφωση του νομοθετικού πλαισίου γύρω από το οποίο κρίνεται η βιωσιμότητα των υφιστάμενων θεραπειών.

Σκοπός της 1ης Ημερίδας της Ελληνικής Ένωσης Market Access είναι η επιμόρφωση των συμμετεχόντων σε θέματα πολιτικής υγείας & φαρμακευτικής πολιτικής, αδειοδότησης, τιμολόγησης & αποζημίωσης φαρμάκων, rebate & clawback και, γενικότερα, στην κατανόηση του πλαισίου ανάπτυξης και διάθεσης φαρμάκων στο διαρκώς μεταβαλλόμενο φαρμακευτικό και νομοθετικό περιβάλλον.

Με την πεποίθηση ότι η εκπαίδευση και η ανάπτυξη των δεξιοτήτων των στελεχών του χώρου της υγείας στο Market Access προσδίδει υπεραξίες σε όλους, σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τις εργασίες της Ημερίδας και να συμμετέχετε ενεργά στον διάλογο με τους εμπλεκόμενους φορείς στην αλυσίδα διακίνησης του φαρμάκου

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Φαρμακολογίας
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr