1η Πανελλήνια Εκδήλωση : “Επικαιροποίηση γνώσεων στις ΚαρδιοΝεφροΜεταβολικές παθήσεις

Ημερομηνία 12/05/2022 - 14/05/2022, Ολοήμερο
Τοποθεσία Valis Hotel
Διεύθυνση -, Βόλος
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Εταιρεία Μελέτης Καρδιαγγειακών Παθήσεων (Ε.ΜΕ.ΚΑ.Π.)
Website tmg.gr/panellinia-ekdilosi-epikeropiisi-gnoseon-stis-kardionefrometavolikes-pathisis-forma-engrafis/

Το συγκεκριμένο συνέδριο, θα διεξαχθεί με Υβριδικό Τρόπο (Φυσική & Διαδικτυακή παρουσία) και ευελπιστούμε να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα Πανελλήνια Συνέδρια που θα γίνεται κάθε χρόνο στη χώρα μας.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Βόλοστο ξενοδοχείο Valis.

Στο Συνέδριο κορυφαίοι Έλληνες επιστήμονες θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις σε όλο το φάσμα της σύγχρονης ιατρικής.

Επιστημονικά Υπεύθυνοι είναι ο κ. Αθανάσιος ΤρίκαςΠρόεδρος της Ε.ΜΕ.ΚΑ.Π. Αν. Καθηγητής Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Συντονιστής – Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής Γ.Ν.Α “Η ΕΛΠΙΣ” και ο κ. Ιωάννης Κυριαζής, Πρόεδρος της ΕΜΠΑΚΑΝ, Παθολόγος Διαβητολόγος, Διευθυντής Παθολογικής Κλινικής & Διαβητολογικού Ιατρείου – Παχυσαρκίας Γ.Ν.Α “ΚΑΤ”,

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Θεσσαλία
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο για τα Μεταβολικά Νοσήματα
  • Συνέδριο Καρδιολογίας
  • Συνέδριο Νεφρολογίας
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr