1ο Εθνικό Συνέδριο Υπηρεσιών Υγείας Φαρμακείου

Ημερομηνία 02/09/2017 - 03/09/2017, Ολοήμερο
Τοποθεσία -
Διεύθυνση -, Λουτράκι Αριδαίας
Στο συνέδριο, θα αναλυθούν εκτενώς οι διαδικασίες που μπορούν να διεξαχθούν στο χώρο του φαρμακείου, ο ρόλος του φαρμακείου ως εργαλείο μείωσης κόστους για την πολιτεία, η ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της αγωγής των ασθενών με την διαχείριση της φαρμακοθεραπείας τους, ο ρόλος του φαρμακείου ως σημείο συλλογής φαρμακοεπιδημιολογικών δεδομένων για τις φαρμακευτικές εταιρείες και το δημόσιο. Στο πλαίσιο αυτό, θα παρουσιαστούν ο αντιγριπικός εμβολιασμός, η πνευμονιοκοκκική πνευμονία και εμβολιασμός, αντιτετανικός εμβολιασμός, διακοπή καπνίσματος, ΧΑΠ, διαχείριση φαρμακοθεραπείας και καθοδήγηση των ασθενών στη χρήση των φαρμάκων τους. Στο συνέδριο είναι καλεσμένοι καθηγητές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Εργαστήριο Υγιεινής και Προστασίας Περιβάλλοντος του Τμήματος Ιατρικής του ΔΠΘ, η Πνευμονολογική Εταιρεία Ελλάδος, πλήθος διακεκριμένων φαρμακοποιών και τεχνοκρατών της χώρας και προσωπικότητες με βαθιά γνώση και εξειδίκευση στις Υπηρεσίες υγείας. Με αφορμή την ένταξη του φαρμακείου στην Πρωτοβάθμια Φροντίδας Υγείας, η νέα πορεία είναι προδιαγεγραμμένη και καθορίζει το μέλλον του Beyond the pill. Στόχος του συνεδρίου είναι να εφοδιαστεί το ελληνικό φαρμακείο με χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις διαδικασίες, τα πρωτόκολλα και τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθηθούν για την ασφαλή μετάβασή του στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Μακεδονία
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Εντατικής-Πρωτοβάθμιας Φροντίδας
  • Συνέδριο Φαρμακολογίας
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr