1ο Καρδιοπνευμονολογικό Συνέδριο

Ημερομηνία 08/07/2022 - 09/07/2022, Ολοήμερο
Τοποθεσία
Διεύθυνση ,
Website tmg.gr/1o-kardiopnevmonologiko-sinedrio-neoteres-exelixis-forma-engrafis/

Η πανδημία COVID-19 απέδειξε πόσο αναγκαία είναι η δια ζώσης εκπαίδευση και διδασκαλία. Αποδείχτηκε αναντικατάστατη. Συνεπώς, η αντικατάσταση της δια ζώσης εκπαίδευσης είναι  λύση ανάγκης η οποία μπορεί να χρησιμοποιείται μόνο σε ειδικές περιπτώσεις.

Επιπλέον, η φύση με το παράδειγμά της, μας καταδεικνύει ότι η αρμονική συνεργασία μεταξύ καρδιάς και πνεύμονα στον υγιή άνθρωπο είναι το πρότυπο συνεργασίας,  που οι υπηρετούντες την Καρδιολογία και την Πνευμονολογία πρέπει να ακολουθούν. Υπάρχουν πολλά επιστημονικά θέματα που φαινομενικά ο κάθε ειδικός έχει την δική του άποψη αλλά η επιστήμη είναι ενιαία. Ακολουθώντας το ανωτέρω παράδειγμα γεννήθηκε η ιδέα οι Πνευμονολόγοι και οι Καρδιολόγοι να συνεργάζονται αρμονικά προκειμένου να καταλήγουν σε επιστημονικά συμπεράσματα και κοινές θέσεις σε διαφοροδιαγνωστικά και θεραπευτικά διλήμματα όπως π.χ., η Πνευμονική Εμβολή,  Πνευμονική Υπέρταση, τα Συστηματικά Νοσήματα  και άλλες καταστάσεις  που αφορούν τις δύο ειδικότητες.

Αποτέλεσμα αυτών των σκέψεων είναι η θεσμοθέτηση του 1ου κοινού Συνεδρίου με τίτλο «1ο Καρδιοπνευμονολογικό Συνέδριο-Νεότερες Εξελίξεις».

Χάρτης

Δεν υπάρχει Χάρτης

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Καρδιολογίας
  • Συνέδριο Πνευμονολογίας
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr