1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επειγόντων Περιστατικών & Τραυματολογίας

Ημερομηνία 29/03/2024 - 31/03/2024, 12:00 πμ
Τοποθεσία IBIS STYLES HERAKLION CENTRAL
Διεύθυνση -, ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Κέντρο Εκπαίδευσης ATLS Πάτρας - Πανεπιστήμιο Πατρών
Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO congress group

Αγαπητοί  Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επειγόντων Περιστατικών & Τραυματολογίας με θέμα: «Προκλήσεις στη σύγχρονη Επείγουσα Ιατρική και Τραυματολογία» που διοργανώνει το Κέντρο Εκπαίδευσης ATLS Πάτρας – Πανεπιστήμιο Πατρών, θα διεξαχθεί στις 29-31 Μαρτίου 2024  στο ξενοδοχείο IBIS STYLES HERAKLION CENTRAL, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επειγόντων Περιστατικών & Τραυματολογίας θα διεξαχθεί ΥΒΡΙΔΙΚΑ (με φυσική παρουσία και ταυτόχρονα διαδικτυακά).

Το Συνέδριο απευθύνεται προς όλες τις ειδικότητες της ιατρικής, της νοσηλευτικής αλλά και της προνοσοκομειακής κοινότητας που σχετίζονται με ασθενείς που προσέρχονται στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών.
Κύριο σκοπό έχει την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του υγειονομικού κοινού σε τρέχοντα ιατρικά και κοινωνικά θέματα.

Με τις θερμότερες ευχές μου.

Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

Μαρίνα Καλογριδάκη

Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής
Αναισθησιολόγος / Επειγοντολόγος /
Ιπτάμενη Ιατρός
Συντ. Διευθύντρια ΤΕΠ ΓΝΑ «ΚΑΤ»
Επιστημονικός Συνεργάτης ΕΚΠΑ

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Κρήτη
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Εντατικής-Πρωτοβάθμιας Φροντίδας
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr