1ο Φαρμακευτικό Συνέδριο Ανατ.Μακεδονίας-Θράκης

Ημερομηνία 28/05/2016 - 29/05/2016, Ολοήμερο
Τοποθεσία ξενοδοχείο Arcadia
Διεύθυνση -, Κομοτηνή
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Φαρμακευτικοί Σύλλογοι και Συνεταιρισμοί της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
Με κεντρικό μήνυμα «Ανοίγουμε τους Ορίζοντες του Ελληνικού Φαρμακείου», οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι και οι Συνεταιρισμοί της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διοργανώνουν το 1ο Φαρμακευτικό Συνέδριο Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, στις 28 και 29 Μαΐου  2016, στο ξενοδοχείο Arcadia στην Κομοτηνή. Το συνέδριο διοργανώνεται με την ευθύνη του Φ.Σ. Ροδόπης και τελεί υπό την αιγίδα του Τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ, του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου και του ΙΔΕΕΑΦ. Το «παρών» στο συνέδριο θα δώσει ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Λουράντος, ο οποίος και θα συμμετάσχει σε συζήτηση σχετικά με τον ρόλο του φαρμακοποιού για τις σύγχρονες ανάγκες της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Το ουσιαστικό θέμα της συμμετοχής όλων των κρίκων της υγειονομικής αλυσίδας στη φαρμακευτική περίθαλψη έχουν κληθεί να συζητήσουν εκπρόσωποι των φαρμακοποιών, των γιατρών και της φαρμακοβιομηχανίας, με τη συμμετοχή και του προέδρου του ΕΟΠΥΥ κ. Σωτήριου Μπερσίμη. Επιπλέον, το επίκαιρο ζήτημα των ΜΥΣΥΦΑ και της αυτοφροντίδας των ασθενών θα συζητηθεί σε στρογγυλό τραπέζι, στο πλαίσιο των εργασιών του συνεδρίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμη 8 ομιλίες επιστημονικού και επαγγελματικού ενδιαφέροντος. Το συνέδριο απευθύνεται τόσο στους φαρμακοποιούς από τους νομούς Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου, αλλά και από όλα τα μέρη της χώρας, καθώς και από τους γειτονικούς νομούς της Τουρκίας και της Βουλγαρίας. Στο συνέδριο θα παραβρεθούν ακόμα ο πρόεδρος του Φ.Σ. Ανδριανούπολης Τουρκίας, κ. Cenk Kes, ο πρόεδρος του Φ.Σ. Σόφιας – Βουλγαρίας, κ. Vanelin Sapunarov, και ο πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου Παντουρκικού Φαρμακευτικού Συλλόγου, κ. Bulent Varel.  

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Θράκη
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Φαρμακολογίας
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr