10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης

Ημερομηνία 01/12/2022 - 03/12/2022, 9:00 πμ - 9:30 μμ
Τοποθεσία Divani Caravel
Διεύθυνση Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Ελληνική Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης
Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO Conferre S.A.
Τηλέφωνο +30 26510 68610
Email info@conferre.gr
Website www.has2022.gr

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλώ στo 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Αθηρσκλήρωσης στις 1-3 Δεκεμβρίου 2022 στην Αθήνα που φέτος συμπίπτει με τον εορτασμό των 20 ετών από την ίδρυση της Εταιρείας.

Το επιστημονικό πρόγραμμα αυτής της ξεχωριστής επετειακής εκδήλωσης θα περιλαμβάνει σημαντικές και ενδιαφέρουσες διαλέξεις και ποικιλόμορφα στρογγυλά τραπέζια στα οποία προσκεκλημένοι ξένοι και Έλληνες, διακεκριμένοι στα αντίστοιχα αντικείμενα, συνάδελφοι και πολύτιμοι συνεργάτες θα παρουσιάσουν τις σύγχρονες προσεγγίσεις, διαγνωστικές και θεραπευτικές, σε όλα τα επίπεδα της Αθηροσκλήρωσης, μεταφέροντας τη διεθνή γνώση σε κλινικό και ερευνητικό επίπεδο.

Φιλοδοξία και στόχος μας είναι μετά από 2 χρόνια υβριδικών εκδηλώσεων, το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο να γιορτάσει την 20ετή πορεία της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης με την ενεργή συμμετοχή συναδέλφων και συνεργατών που θα τιμήσουν με την φυσική παρουσία τους τις εργασίες.

Στόχος της επιστημονικής εκδήλωσης είναι να προάγουμε την ανταλλαγή επιστημονικών γνώσεων και να συμβάλλουμε στην ποιότητα, την επιικαιροποίηση και τη διάχυσή τους υπηρετώντας την συνεχιζόμενη εκπαίδευση της ευρύτερης επιστημονικής κοινότητας.

Ο επετειακός χαρακτήρας του συνεδρίου για τον εορτασμό των 20 χρόνων πορείας της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης προσδίδει μία ξεχωριστή σημασία ενώνοντας μνήμες, αγκαλιάζοντας το σήμερα και προσδοκώντας ένα καλύτερο αύριο.

Η ενεργός συμμετοχή σας στην εκδήλωσή μας θα είναι ιδιαιτέρως τιμητική και αποτελεί το αναμφισβήτητο κριτήριο για την επιτυχία του στόχου μας.

Με τις σκέψεις αυτές, αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε στην Αθήνα στις 1-3 Δεκεμβρίου 2022.

Ε. Λυμπερόπουλος
Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης
Καθηγητής Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Παθολογίας και Γενικής Ιατρικής
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr