11ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Βασικής και Κλινικής Φαρμακολογίας (ΕΕΦ)

Ημερομηνία 02/10/2020 - 04/10/2020, Ολοήμερο
Τοποθεσία Ramada Plaza by Wyndham Thraki
Διεύθυνση 4ο χλμ Αλεξανδρούπολης - Θεσσαλονίκης, 68100 Αλεξανδρούπολη, Αλεξανδρούπολη
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Ελληνική Εταιρεία Βασικής και Κλινικής Φαρμακολογίας
Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO Convin S.A.
Τηλέφωνο 210 6833600
Email info@convin.gr
Website pcoconvin.eventsair.com/pharmacology20

Το Συνέδριο της Εταιρείας μας γίνεται κάθε 2 χρόνια, αποτελεί θεσμό για την Ελληνική Φαρμακολογική κοινότητα και είναι κομβικό σημείο για την εκπαίδευση και την ενημέρωση πάνω στις τρέχουσες εξελίξεις, καθώς και για την παρουσίαση του επιστημονικού έργου και την κοινωνική και επαγγελματική επικοινωνία των Ελλήνων Φαρμακολόγων και άλλων Συναδέλφων επαγγελματιών υγείας με ενδιαφέρον στο φάρμακο.

Στόχος της Οργανωτικής Επιτροπής είναι το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φαρμακολογίας να αποτελέσει ένα υψηλού επιστημονικού επιπέδου βήμα για την παρουσίαση και συζήτηση των συγχρόνων εξελίξεων του κλάδου μας και να καλύψει τις επιστημονικές απαιτήσεις, όπως τις ορίζει το ευρύτερο διεθνές περιβάλλον, μέσα στο οποίο επιτυχώς τα μέλη της Εταιρείας μας συμμετέχουν.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει εισηγήσεις, στρογγυλά τραπέζια και ελεύθερες ανακοινώσεις πάνω στα νεότερα δεδομένα και τις εξελίξεις σε σχέση με τα νέα φάρμακα σε ερευνητικό, κλινικό και ρυθμιστικό επίπεδο. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στους ρόλους των φαρμακολόγων στο νοσοκομείο και τη φαρμακοβιομηχανία, παρουσιάζοντας την τρέχουσα πραγματικότητα και συζητώντας τις ανάγκες και τις κατευθύνσεις.

Η επιτυχία ενός Συνέδριου εξαρτάται κυρίως από την συμμετοχή και την παρουσία των Συνέδρων. Εμείς δεσμευόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε για ένα υψηλού επιπέδου επιστημονικό πρόγραμμα, αλλά ζητούμε τη δική σας ενεργό συμμετοχή, τόσο με την παρουσία σας όσο και με την υποβολή επιστημονικών εργασιών.

Η Αλεξανδρούπολη και ο ακριτικός Έβρος με τις πανέμορφες γωνιές τους θα σας περιμένουν να ανακαλύψετε τις μοναδικές ομορφιές, που κρύβει αυτή η άγνωστη σε πολλούς περιοχή της πατρίδας μας, και θα σας προσφέρουν μια μοναδική διαμονή.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Θράκη
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο για την Ιατρική Επιστήμη
  • Συνέδριο Φαρμακολογίας
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr