11ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ» – ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ημερομηνία 09/05/2017, Ολοήμερο
Τοποθεσία αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών
Διεύθυνση -, Χολαργός
Τηλέφωνο 210-3392500
Email info@iforce.gr
Website www.iforce.gr

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την διοργάνωση για ενδέκατη συνεχή χρονιά του διεθνούς επιστημονικού συνεδρίου με θέμα: «ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Μαΐου 2017 και ώρα 10:00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στον Χολαργό (στάση μετρό Εθνική Άμυνα). Το φετινό συνέδριο θα έχει τις εξής δύο θεματικές ενότητες: 

Α. Αεροπορική Ιατρική στην Πολιτική Αεροπορία (Ιατρικά Πιστοποιητικά Υγείας Ιπταμένων)

Β. Μη Επανδρωμένα Αεροσκάφη (Unmanned Aircraft Systems/Drones)

Ειδικότερα στο πρώτο πάνελ θα παρουσιασθεί η υπάρχουσα διαδικασία πιστοποίησης ιπταμένου προσωπικού πολιτικής αεροπορίας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποκτά το θέμα αυτό για τα μεγάλα-μεσαία και μικρά νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας μας που φιλοδοξούν να εισέλθουν σε μια νέα μεγάλη αγορά που μέχρι σήμερα υπήρχε κρατικό ιατρικό μονοπώλιο. Θα παρουσιασθούν παράλληλα με το υφιστάμενο ιατρικό πλαίσιο οι νόμοι οι διαδικασίες και οι κανονισμοί αδειοδότησης νέων νοσηλευτικών ιδρυμάτων του ιδιωτικού τομέα που έχουν ενδιαφέρον να εισέλθουν στην αεροπορική αγορά προσδοκώντας νέους σημαντικούς πελάτες με βάση το νέο ισχύον απελευθερωμένο θεσμικό πλαίσιο.

Στο δεύτερο πάνελ θα παρουσιασθούν μεταξύ άλλων το νέο θεσμικό πλαίσιο για την αδειοδότηση χρήσης «drones», κανόνες για έναρξη σχολής, εφαρμογές για την ασφάλεια (π.χ. αστυνομία), σε πολιτική προστασία, σε γεωργικές εφαρμογές, επιτήρηση συνόρων, αεροφωτογράφηση κλπ.

Επιπλέον, όπως γνωρίζετε η χορηγία αποτελεί πάντα έναν βασικό παράγοντα για την επιτυχία της εκδήλωσης καθώς είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αποκτήσει η επιχείρησή σας προβολή σε ένα εξειδικευμένο κοινό αλλά και να δικτυωθείτε με άλλους φορείς που θα ωφελήσουν την αναγνωρισιμότητα της εταιρείας σας και θα επιβοηθήσουν τον εμπορικό σας σκοπό. Αν επιθυμείτε την προβολή της εταιρείας σας σε μια νέα αγορά, μπορούμε να σας αποστείλουμε χορηγικό φάκελο προβολής σας ευελπιστώντας να έχουμε την χαρά μιας νέας συνεργασίας μαζί σας.

Το συνέδριο οργανώνεται από την εταιρεία iForce Επικοινωνίες υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Ιπτάμενου Προσωπικού Σωμάτων Ασφαλείας & Δημοσίων Υπηρεσιών (Π.Ε.Ι.Π.Σ.Α.Δ.Υ.), την Πανελλήνια Ένωση Πιλότων (Π.Ε.Π) και του ΤΕΙ Χαλκίδας. Συμμετέχουν στελέχη, εμπειρογνώμονες, από το Υπουργείο Μεταφορών, το Υπουργείο Οικονομικών, την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, την ΥΠΑ, τα σώματα ασφαλείας, αεροπορικές εταιρείες της Ελλάδος και του εξωτερικού, συνδικαλιστικοί και επιστημονικοί φορείς και ειδικοί των αεροπορικών θεμάτων καθώς και εξειδικευμένοι δημοσιογράφοι. Σημαντική είναι κάθε χρόνο και η παρουσία της ακαδημαϊκής κοινότητας με καθηγητές και φοιτητές από το ΤΕΙ Χαλκίδας και διάφορα συναφή ΙΕΚ και σχολές του ιδιωτικού τομέα. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η διερεύνηση από νομικής, επιστημονικής και οικονομικής πλευράς των δημοσίων και ιδιωτικών αερομεταφορών στο πλαίσιο των κανόνων της  Ευρωπαϊκής Ένωσης και της διεθνούς πρακτικής με σκοπό την ανάπτυξη της αγοράς προς όφελος τόσο του δημοσίου συμφέροντος όσο και της επιχειρηματικότητας.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ  ΣΤΟ WWW.IFORCE.GR

 Ή ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Παθολογίας και Γενικής Ιατρικής
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr