12ο Συνέδριο Κλινικών Καρδιαγγειακών Παθήσεων της ΠΙΕΔΚΑΡ (Πανελλήνια Ιατρική Εταιρεία Διευθυντών Καρδιολογίας)

Ημερομηνία 28/04/2017 - 01/05/2017, Ολοήμερο
Τοποθεσία Hotel Elite City Resort
Διεύθυνση ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ 2, ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Πανελλήνια Ιατρική Εταιρεία Διευθυντών Καρδιολογίας
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα αναδειχτούν διάφορα πεδία που αφορούν όλο το φάσμα της καρδιολογίας και καταξιωμένοι επιστήμονες από όλη την Ελλάδα θα παρουσιάσουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες διαλέξεις. Παράλληλα θα δοθεί η ευκαιρία και σε νέους καρδιολόγους να αναδείξουν το έργο τους, συμμετέχοντας σε μια επιστημονική συνάντηση υψηλών προδιαγραφών. Το συνέδριο, που βρίσκεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, είναι βέβαιο ότι θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολλών εκατοντάδων καρδιολόγων και άλλων ιατρών που ασχολούνται με την καρδιαγγειακή ιατρική. Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, κατά τη διάρκεια του 12ου Συνεδρίου Κλινικών Καρδιαγγειακών Παθήσεων θα παρουσιαστούν πολλά ενδιαφέροντα περιστατικά από το πεδίο της Κλινικής Καρδιολογίας, Αρρυθμιολογίας, Απεικονιστικής Καρδιολογίας και Επεμβατικής Καρδιολογίας, που αποτελούν αναμφισβήτητα χρήσιμη και επίκαιρη γνώση για κάθε γιατρό. Στο πλαίσιο του συνεδρίου, η ΠΙΕΔΚΑΡ και η Ομάδα Εργασίας Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και Εντατικής Θεραπείας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας -σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμάτας και τον Ιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας- θα κάνουν δωρεάν σεμινάριο καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης για τους επαγγελματίες υγείας και τους πολίτες (28 Απριλίου, ώρες 5 - 9 μ.μ., "Elite"), προκειμένου να αποκομίσουν σημαντικές γνώσεις και τεχνικές για το πώς να σώσουν μια ζωή. Τέλος ο πρόεδρος της ΠΙΕΔΚΑΡ και συντονιστής διευθυντής του καρδιολογικού τμήματος του Ιπποκρατείου ΓΝΑ Ιωάννης Καλλικάζαρος θα μιλήσει για το θέμα «Παράγοντες καρδιαγγειακού κινδύνου».

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Πελοπόννησος
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Καρδιολογίας
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr