16ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (ΕΛΨΕ) 2017 με τον τίτλο «Άτομα, Θεσμοί, Κοινωνία: ο Kόσμος της Ψυχολογίας»

Ημερομηνία 10/05/2017 - 14/05/2017, Ολοήμερο
Τοποθεσία Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων ΑΠΘ (ΚΕΔΕΑ)
Διεύθυνση -, Θεσσαλονίκη
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Ελληνική Ψυχολογική Εταιρεία (ΕΛ.Ψ.Ε.)
Website www.elpse2017.gr
Στόχος του συνεδρίου είναι να αναδείξει την πολυεπίπεδη προσφορά και σύνδεση του κλάδου της Ψυχολογίας με τα άτομα, τους θεσμούς και την κοινωνία, προσπαθώντας, συγχρόνως, να συσφίξει ακόμη περισσότερο τους διεπιστημονικούς, διεπαγγελματικούς και διομαδικούς δεσμούς με την ευρύτερη κοινότητα. Η φετινή φιλοδοξία είναι να επικεντρωθούν οι θεματικές του συνεδρίου στην εξωστρέφεια της ψυχολογίας αλλά και της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας και να διερευνηθούν οι δυνατότητες προσφοράς στους ανθρώπους, στους θεσμούς, στον κόσμο.  

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Μακεδονία
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Ψυχολογίας
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr