17η Ετήσια Eκπαιδευτική Ημερίδα Εθνικής Επιτροπής \\\”Περιβάλλον και Υγεία του Παιδιού\\\”

Ημερομηνία 16/10/2021, 2:00 μμ - 7:00 μμ
Τοποθεσία
Διεύθυνση ,
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Εθνική Επιτροπή "Περιβάλλον και Υγεία του Παιδιού"
Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO Cubix Minds Events Ltd
Τηλέφωνο +35770004464
Email hello@cubix.com.cy
Website paidi.com.cy/seminar-eepyp-pek-16-10-2021/

H Εθνική Επιτροπή “Περιβάλλον και Υγεία του Παιδιού” ανακοινώνει τη διοργάνωση της 17ης Ετήσιας Eκπαιδευτικής Ημερίδας της, σε συνεργασία με την Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021, από τις 14:00-19:00 στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και με ταυτόχρονη Διαδικτυακή μετάδοση.

Στη θεματολογία περιλαμβάνονται 3 παρουσιάσεις που αφορούν τον COVID-19 σε σχέση με τα παιδιά (η ηπιότερη νόσηση, τα εμβόλια και το πολυσυστηματικό φλεγμονώδες σύνδρομο). Καλύπτονται η διαχείριση των κινδύνων αναδυόμενων τοξικών παραγόντων, καθώς και οι επιπτώσεις της σκόνης και η μείωση των συνεπειών στα ασθματικά παιδιά, ο εθισμός των παιδιών στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και το διαδίκτυο, και νεότερες εξελίξεις για την επίδραση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας της ασύρματης τεχνολογίας στα παιδιά. Κεντρική ομιλήτρια της ημερίδας είναι η Καθ. Devra Davis, που θα αναπτύξει το θέμα «Παιδιά και ασύρματη τεχνολογία: Τι γνωρίζουμε, τι δεν γνωρίζουμε και πως μπορούμε να προφυλάξουμε τα παιδιά». Η Καθ. Davis τιμήθηκε το 2007 με το Νόμπελ Ειρήνης ως επικεφαλής ομάδας για την κλιματική αλλαγή.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση και το πρόγραμμα της ημερίδας προς ενημέρωση σας. Μπορείτε επίσης να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο εδώ και να ακολουθήσετε την σελίδα της ημερίδας στο Facebook. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, όμως απαραίτητη για την παρακολούθηση (δια ζώσης ή διαδικτυακά) της Ημερίδας είναι η έγκαιρη ηλεκτρονική προεγγραφή. Στους συμμετέχοντες θα δοθούν 4 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Παρακολούθησης.

Χάρτης

Δεν υπάρχει Χάρτης

Γεωγραφική Περιοχή

  • Κύπρος
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

    Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr