17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων

Ημερομηνία 19/11/2021 - 21/11/2021, 12:00 πμ
Τοποθεσία Ξενοδοχείο Mediterranean Palace
Διεύθυνση Σαλαμίνος 3, Θεσσαλονίκη
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων
Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO Voyager Travel & Congress
Τηλέφωνο 2310250401
Email congress-secretary@voyagertravel.gr
Website www.17eexea2021.gr

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ
Αγαπητοί Συνάδελφοι

Η Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων μου έκανε την τιμή να οργανώσω το 17ο Πανελλήνιο Συνέδριό της το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace από 19 έως 21 Νοεμβρίου 2021. Η θεματολογία του Συνεδρίου μας αφορά στη χειρουργική του θυρεοειδούς, των παραθυρεοειδών, των επινεφριδίων και των νευροενδοκρινικών όγκων του πεπτικού συστήματος. Η ανάπτυξη αυτών των θεμάτων βασίζεται σε διαλέξεις, στρογγυλές τράπεζες, ελεύθερες ανακοινώσεις, προβολή video και συζήτηση ενδιαφερόντων περιστατικών. Φέτος το συνέδριό μας, στα πλαίσια της προφύλαξης από τη νόσο COVID-19, θα έχει την ιδιαιτερότητα ότι θα διεξαχθεί με υβριδικό τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός συνέδρων στις αίθουσες και οι υπόλοιποι θα παρακολουθήσουν διαδικτυακά. Αυτό όμως δε θα περιορίσει τις εργασίες του συνεδρίου, ούτε τη συμμετοχή όλων των χειρουργών που ασχολούνται με τη Χειρουργική των Ενδοκρινών Αδένων στην Ελλάδα.
Θα υπάρξει συμμετοχή σημαντικών ξένων ομιλητών και θα διοργανωθεί και σεμινάριο νευροδιέγερσης με παρακολούθηση και σχολιασμό από ζωντανό χειρουργείο το οποίο θα μεταδοθεί στην αίθουσα του συνεδρίου.
Ιδιαίτερη σημασία έχει η συμμετοχή όλων των χειρουργών που επιθυμούν να ασχοληθούν με το αντικείμενο της Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων αλλά και η συμμετοχή των ειδικευομένων γενικής χειρουργικής.
Σας προσκαλούμε λοιπόν να συμμετέχετε στο συνέδριό μας και να επισκεφτείτε την όμορφη Θεσσαλονίκη, για να ανταλλάξουμε εμπειρίες και σκέψεις με μοναδικό γνώμονα το όφελος των ασθενών μας.

Ο Πρόεδρος του Συνεδρίου
Ιωάννης Κουτελιδάκης
Καθηγητής Χειρουργικής Α.Π.Θ.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Μακεδονία
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Ενδοκρινολογίας
  • Συνέδριο Χειρουργικής
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr