18ο Συνέδριο Ιατρικής Χημείας

Ημερομηνία 30/10/2017 - 31/10/2017, Ολοήμερο
Τοποθεσία Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών
Διεύθυνση -, Πάτρα

Κεντρικοί Ομιλητές θα είναι ο Ακαδημαϊκός κ. Χρήστος Ζερεφός και ο Καθηγητής Ιατρικής κ. Γεώργιος Χρούσος.
Το Συνέδριο θα έχει διεπιστημονικό χαρακτήρα και θα συμμετέχουν διακεκριμένοι Ερευνητές από Ελλάδα και Εξωτερικό.Το ερευνητικό έργο του Προγράμματος, όπως αναφέρει ο Καθηγητής Χημείας και Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής του 18ου Συνεδρίου Ιατρικής Χημείας Γιάννης Ματσούκας, παρουσιάζεται κάθε χρόνο στα ετήσια συνέδριά του, τα οποία συμβάλλουν στην πρόοδο και την σύνδεση του Πανεπιστημίου με την Κοινωνία. Το ΜΠΣ «Ιατρική Χημεία» έχει μία λαμπρή διαδρομή στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο στην έρευνα και εκπαίδευση. Έχει αξιολογηθεί ως ένα Πρόγραμμα Αριστείας, έχει βραβευθεί με τον τίτλο “Euromaster” και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον παγκοσμίου κύρους Ερευνητών μεταξύ των οποίων και πέντε κάτοχοι Nobel, ένας εκ των οποίων ο James Watson.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Πελοπόννησος
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο για την Ιατρική Επιστήμη
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr