19η Πανελλήνια οδοντιατρική και οδοντοτεχνική έκθεση

Ημερομηνία 08/04/2016 - 10/04/2016, Ολοήμερο
Τοποθεσία HELEXPO MAROUSSI
Διεύθυνση -, Μαρούσι
Website www.dental2016.gr
H Dental, η έκθεση θεσμός του Συνδέσμου Εμπόρων Εισαγωγέων Οδοντιατρικών - Οδοντοτεχνικών ειδών επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας. Η 19η Πανελλήνια οδοντιατρική και οδοντοτεχνική έκθεση Dental 2016 θα πραγματοποιηθεί στις 8, 9 και 10 Απριλίου 2016, συγκεντρώνοντας όλον τον οδοντιατρικό κόσμο στο εκθεσιακό-συνεδριακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον χώρο της έκθεσης, όπου θα φιλοξενούνται πάνω από 65 επιχειρήσεις οδοντιατρικού εξοπλισμού και μηχανημάτων, αναλωσίμων και υπηρεσιών, που απευθύνονται σε οδοντιάτρους και οδοντοτεχνίτες. Συμμετέχουν επίσης εταιρείες πληροφορικής και εταιρείες από τον χώρο των εκδόσεων, καθιστώντας την Dental 2016 το σημαντικότερο γεγονός του κλάδου. Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επαγγελματίες υγείας.    

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Οδοντιατρικής
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr