2η Εκπαιδευτική Διημερίδα «Χειρουργική Ογκολογία Πεπτικού & Μεταμοσχεύσεις: Θεραπευτικές εξελίξεις και σύγχρονες τεχνικές»

Ημερομηνία 12/04/2024 - 13/04/2024, 9:00 πμ - 7:00 μμ
Τοποθεσία Αμφιθέατρο Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή
Διεύθυνση Ερατοσθένους 13, Αθήνα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Ινστιτούτο Μελέτης Νεοπλασμάτων Πεπτικού
Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO Myrtaly Congress
Τηλέφωνο 26510 73519
Email info@myrtalycongress.gr
Website myrtalycongress.gr/event/2%ce%b7-%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b4%ce%b9%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%b4%ce%b1-%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%b9/

Με ιδιαίτερη χαρά, σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση της 2ης Εκπαιδευτικής Ημερίδας υπό τον τίτλο: “Χειρουργική Ογκολογία Πεπτικού & Μεταμοσχεύσεις: Θεραπευτικές εξελίξεις και σύγχρονες τεχνικές”.
Η Εκπαιδευτική Διημερίδα που θα λάβει χώρα την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου 2024 στο Αμφιθέατρο Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, στην Αθήνα, διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Μελέτης Νεοπλασμάτων Πεπτικού, με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων.
Τα τελευταία χρόνια, οι εξελίξεις στους τομείς της Χειρουργικής Ογκολογίας Πεπτικού & Μεταμοσχεύσεων είναι διαρκείς: νέες μέθοδοι, νέα θεραπευτικά σχήματα, νέες τεχνικές αντιμετώπισης. Και όλα δείχνουν ότι η φαρέτρα της ιατρικής θα συνεχίσει να γεμίζει με περισσότερα και πιο αποτελεσματικά βέλη.
Η Οργανωτική – Επιστημονική Επιτροπή αποτελείται από πολλούς καταξιωμένους επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων, γεγονός που εγγυάται το υψηλό επιστημονικό επίπεδο των εργασιών της Διημερίδας.

Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ και πραγματοποιείται στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.e-myrtaly.gr/gr/imnepe-workshop2024

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

    Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr