2ο Εργαστήριο Τυπολογίας Ασφαλούς Λαπαροσκοπικής Χολοκυστεκτομής

Ημερομηνία 09/03/2024 - 10/03/2024, 9:00 πμ - 3:00 μμ
Τοποθεσία Μουσείο Τσιτσάνη, Τρίκαλα
Διεύθυνση Βενιζέλου και, Καρδίτσης 1, Τρίκαλα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων
Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO Alpha Marketing
Τηλέφωνο 2312954542
Email pm@amgreece.gr
Website www.alphamarketing.gr/synedria/mellontika-synedria/2o-ergastirio-typologias-asfalous-laparoskopikis-cholokystektomis/

Για δεύτερη φορά στον ελλαδικό χώρο θα διεξαχθεί από την Ομάδα Εργασίας Ασφαλούς Χολυκυστεκτομής (ΕΤΑΛΧΟ) και τη Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, στις 9-10 Μαρτίου 2024, στο Μουσείο Τσιτσάνη, το Εργαστήριο Τυπολογίας Ασφαλούς Χολοκυστεκτομής, ένα Εντατικό Φροντιστήριο για ειδικευόμενους και ειδικευμένους γενικούς χειρουργούς που επικεντρώνεται στην αποσαφήνιση και την διδασκαλία όλων εκείνων των μέτρων που, όταν εφαρμόζονται με συγκεκριμένη ακολουθία με τον χαρακτήρα της διαδικασίας του ελέγχου συγκεκριμένων σημείων, προσομοιάζουσα με την υποχρεωτική επιβεβαίωση της λίστας ελέγχου που εφαρμόζουν οι πιλότοι στην αεροναυτιλία, προστατεύει σε μεγάλο βαθμό τον ασθενή και το χειρουργό από επικίνδυνες επιπλοκές της λαπαροσκοπικής χολοκυστεκτομής.

Το εργαστήριο αυτό, που ακόμα και για τα ευρωπαϊκά δεδομένα αποτελεί πρωτοτυπία, αφού δεν υπάρχουν ακόμα αντίστοιχες συντονισμένες εκπαιδευτικές δραστηριότητες και θα διεξαχθεί στην πόλη των Τρικάλων, που από το γεωγραφικό κέντρο της χώρας μας μεταμορφώνεται σε ελληνικό επίκεντρο επιστημονικής δραστηριότητας.

Οι προσκεκλημένοι ομιλητές είναι πανελλήνιας εμβέλειας, ενώ θα συμμετέχει και ο υπεύθυνος του αντίστοιχου προγράμματος για την ασφαλή χολοκυστεκτομή των ΗΠΑ καθηγητής χειρουργικής, Dimitrios Stefanidis.

Το Φροντιστήριο παρέχει μοριοδότηση Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης/Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Ανάπτυξης (ΤΒΑ)

Η συμμετοχή των εκπαιδευόμενων είναι δωρεάν με εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.eventora.com/el/Events/2o-ergastirio-typologias-asfalous-laparoskopikis-cholokystektomis

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Θεσσαλία
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Χειρουργικής
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr