2ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο-Καρδιά, Διαβήτης & Μυοσκελετικό: Όλες οι εξελίξεις

Ημερομηνία 24/11/2017 - 25/11/2017, Ολοήμερο
Τοποθεσία ΤΙΤΑΝΙΑ
Διεύθυνση ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 52, Αθήνα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Ιατρών Αττικής (ΕΕΛΙΑ)
Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO The Mastermind Group
Τηλέφωνο +30 210 6827405
Website tmg.gr/2o-metekpedeftiko-seminario-kardia-diavitis-mioskeletiko-engrafes/
Η  εγγραφή, η παρακολούθηση και η συμμετοχή με ανακοινώσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους. Θα χορηγηθούν μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης. Το επιστημονικό πρόγραμμα επικεντρώνεται στις τελευταίες εξελίξεις στον  τομέα  της Καρδιάς, Αγγείων, Διαβήτη, και Νευρο-Μυοσκελετικού συστήματος. Οι ομιλητές και  οι οργανωτές είναι  διακεκριμένοι  επιστήμονες και ακαδημαϊκοί δάσκαλοι. Οι καινοτομίες και διαφοροποιήσεις του συνεδρίου μας είναι: 1) το Γραπτό Συμπόσιο  από προσκεκλημένους συγγραφείς, που καταθέτουν γραπτώς την ομιλία τους σε μορφή άρθρου, λόγω αδυναμίας να παρευρεθούν (θα δημοσιευθούν στον τόμο πρακτικών). 2) οι σύντομες ενημερωτικές Βιβλιογραφικές Ανασκοπήσεις (μέχρι 1500 λέξεις) με τη μορφή ελευθέρων ανακοινώσεων ή  αναρτημένων ανακοινώσεων (posters) και με πρόσθετη δυνατότητα αποτύπωσης της προσωπικής εμπειρίας ή άποψης του συγγραφέα. 3) οι καινοτόμες  βιντεοπαρουσιάσεις μέχρι 15’ για κατοχυρωμένη μαγνητοσκοπημένη εγγραφή της εμπειρίας και των απόψεων σας, καθώς και την προσωπική διαγνωστική, θεραπευτική ή χειρουργική τεχνική σας. 4) οι φορολογικές και νομικές υποχρεώσεις του γιατρού. 5) οι  εκδηλώσεις λόγου και τέχνης; Γιατροί ποιητές, ζωγράφοι καθώς και ιατροφιλοσοφικά και ιατροκοινωνικά θέματα. 6) Η κατάθεση των  κλασσικών ελευθέρων ανακοινώσεων προφορικών ή posters μπορεί  να είναι από 250-1250 λέξεις. Είναι δωρεάν για φοιτητές, ιατρούς και επαγγελματίες υγείας. 7) Θα οργανωθεί ειδική ημερίδα για τους φοιτητές και νέους γιατρούς. 8) Ειδικός τόμος που θα περιλαμβάνει το περιεχόμενο του συνεδρίου. Θα διατεθεί με την έναρξη συνεδρίου.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Αιματολογίας
  • Συνέδριο για το Διαβήτη
  • Συνέδριο Ενδοκρινολογίας
  • Συνέδριο Καρδιολογίας
  • Συνέδριο Ορθοπεδικής
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr