29ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Παιδιατρικής

Ημερομηνία 13/04/2019 - 14/04/2019, Ολοήμερο
Τοποθεσία Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών
Διεύθυνση Πανεπιστημιούπολη, Δήμος Ρίου
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Παιδιατρική Κλινική Πανεπιστημίου Πατρών
Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO Focus On Health
Τηλέφωνο 2107223046
Email events@focusonhealth.gr
Website www.facebook.com/events/366448270628915/
Αγαπητοί Συνάδελφοι, Η Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Πατρών, στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της, διοργανώνει όπως κάθε χρόνο το 29ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Παιδιατρικής. Στόχος του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση για τις νεότερες εξελίξεις στο επιστημονικό πεδίο της Παιδιατρικής καθώς επίσης και η ενημέρωση για την καλύτερη δυνατή πρακτική σε συχνά και καθημερινά θέματα που αντιμετωπίζουν οι Παιδίατροι. Η θεματολογία είναι επίκαιρη και έγκριτοι επιστήμονες θα ανα- φερθούν σε θέματα όπως η παρακολούθηση από τον γενικό παιδίατρο παιδιών με συνήθη σύνδρομα, η αιματουρία και τα νοσήματα των νεφρών, οι πρώιμες παρεμβάσεις στη ΜΕΝΝ, η οστική υγεία των παιδιών, η αντιμετώπιση της ακμής, τα εμβόλια και τα αυτοάνοσα νοσήματα στην παιδική ηλικία. Η συνεχιζόμενη επιμόρφωση σε όλο το φάσμα της Παιδιατρικής αποτελεί ουσιαστική συνδρομή στο δύσκολο έργο του Παιδιάτρου για την πρόληψη και προαγωγή της υγείας των παιδιών και των εφήβων με βάση την τεκμηριωμένη επιστημονική γνώση. Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε και σας καλωσορίζουμε στο 9ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο της Παιδιατρικής Κλινικής του Πα- νεπιστημίου Πατρών που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2019. Η παρουσία σας και η ενεργός συμ- μετοχή σας θα συμβάλλει στην επιτυχία του Σεμιναρίου. Με εκτίμηση Γαβριήλ Δημητρίου Καθηγητής Παιδιατρικής & Νεογνολογίας Πανεπιστημίου Πατρών Διευθυντής Παιδιατρικής κλινικής, ΜΕΝΝ, ΜΕΘ Παίδων Π.Γ.Ν.Π.

Χάρτης

Δεν υπάρχει Χάρτης

Γεωγραφική Περιοχή

  • Πελοπόννησος
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Παιδιατρικής
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr