3ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο Νοτίου Ελλάδας-Πελοποννήσου

Ημερομηνία 22/09/2017 - 23/09/2017, Ολοήμερο
Τοποθεσία Filoxenia Hotel
Διεύθυνση -, Καλαμάτα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία
Το πολύπλευρο επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου είναι κλινικά προσανατολισμένο για να καλύψει τις ανάγκες, όχι μόνο των καρδιολόγων, αλλά ευρύτερα όλων των ιατρών που υπηρετούν την Καρδιαγγειακή Ιατρική (παθολόγοι, γενικοί οικογενειακοί ιατροί, νεφρολόγοι, πνευμονολόγοι κ.λπ.). Παράλληλα, η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία έχει ως προτεραιότητα την υπεύθυνη πληροφόρηση του κοινού για την πρόληψη και αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών παθήσεων. Στο πλαίσιο αυτό, σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας και τον Ιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου (ώρες 16.30-19.30) στο Πνευματικό Κέντρο, εκπαιδευτές της ΕΚΕ θα πραγματοποιήσουν δωρεάν Σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης σε επαγγελματίες υγείας, πολίτες και μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας. Στη συνέχεια (19.30-21.00) διακεκριμένοι επιστήμονες και καθηγητές Καρδιολογίας θα ενημερώσουν με εύληπτο τρόπο την τοπική κοινωνία για την πρόληψη και αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών νοσημάτων (19.30-21.00). Η δε τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, στις 7.30 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρου Καλαμάτας.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Πελοπόννησος
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Καρδιολογίας
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr