30ο Πανελλήνιο Συνέδριο AIDS

Ημερομηνία 30/11/2018 - 02/12/2018, Ολοήμερο
Τοποθεσία Divani Caravel Hotel
Διεύθυνση Βασ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Ελληνική Εταιρεία Μελέτης και Αντιμετώπισης του AIDS (Ε.Ε.Μ.Α.Α.)
Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO Focus on Health Ltd
Τηλέφωνο 2107223064
Email events@focusonhealth.gr
Website aids2018.fohevents.gr/
Το 2018 συμπληρώνονται τριάντα χρόνια από την δημιουργία της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Αντιμετώπισης του AIDS (Ε.Ε.Μ.Α.Α.). Τριάντα χρόνια έντονης και συνεχούς δραστηριότητας για την αντιμετώπιση της HIV λοίμωξης στην Ελλάδα και άλλων δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού στοχεύοντας πάντα στην προφύλαξη από την HIV λοίμωξη. Κάθε χρόνο, αρχής γενομένης τη χρονιά της ίδρυσής της, η Ε.Ε.Μ.Α.Α. διοργανώνει πανελλήνιο συνέδριο όπου γίνεται συνάντηση των ειδικών υγειονομικών όλων των κλάδων για ανταλλαγή απόψεων, παρουσίαση των νεότερων ελληνικών και διεθνών δεδομένων του αφορούν την HIV λοίμωξη αλλά και τον προγραμματισμό των δράσεων που πρέπει να αναλάβει η Ε.Ε.Μ.Α.Α. τα επόμενα χρόνια για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της HIV λοίμωξης στην Ελλάδα. Φέτος, από τις 30 Νοεμβρίου μέχρι και τις 2 Δεκεμβρίου 2018, διοργανώνεται το 30ο Πανελλήνιο Συνέδριο AIDS στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani, συνέδριο που λόγω των 30 χρόνων θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Αιματολογίας
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr